Libnet.ro
UNICEF

23:00

Statele Unite: O femeie a fost condamnata la patru ani de inchisoare pentru ca a sustinut gruparea Statul Islamic

B1 B1,
Statele Unite: O femeie a fost condamnata la patru ani de inchisoare pentru ca a sustinut gruparea Statul Islamic

O femeie din statul american Virginia a fost condamnata la patru ani si jumatate de inchisoare pentru ca a sustinut gruparea Statul Islamic pe Facebook, relateaza Le Figaro, preluat de Gandul. in luna. continuă pe B1

Show-ul American Idol, anulat in Statele Unite dupa 15 sezoane

American Idol, unul dintre cele mai vechi formate de televiziune din Statele Unite a fost anulat, au anuntat reprezentantii Fox, citati de RollingStone. Ultimul sezon al emisiunii va incepe in ianuarie.

Statele Unite si Cuba vor relua relatiile diplomatice la nivel de ambasadori

Statele Unite si Cuba au decis reluarea, in curand, a relatiilor la nivel de ambasadori, anunta presedintele Cubei, Raul Castro, citat de postul cubanez Local 10 si Russia Today.

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca incearca sa creeze o lume unipolara pentru a detine suprematia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a denuntat tentativele Statelor Unite de a crea o lume unipolara, avertizand ca este afectata pacea la nivel global. Imediat dupa parada militara desfasurata sambata la Moscova cu ocazia Zilei Victoriei impotriva Germaniei naziste, liderul de la Kremlin a criticat voalat Statele Unite, sugerand ca Washingtonul ignora principiile cooperarii internationale.

Un deputat PSD, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare: Decizia Curtii Supreme nu este definitiva

Deputatul PSD Marian Ghiveciu a fost condamnat, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la 3 ani inchisoare cu suspendare intr-un dosar legat de retrocedarea nelegala a unor terenuri din comuna Merei,.

Nicolae Banicioiu: Am deblocat posturi, acoperim deficitul in trei-patru ani, in ritmul in care se angajeaza

Desi autoritatile au deblocat posturi in sistemul sanitar, ritmul in care s-au facut angajarile a fost unul lent. Asa a anuntat marti ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, care a precizat ca deficitul de personal din Sanatate ar putea fi acoperit in trei-patru ani.

Banicioiu: Am deblocat posturi, acoperim deficitul in trei-patru ani, in ritmul in care se angajeaza

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, ca au fost deblocate posturi in sistemul sanitar, dar ritmul in care se angajeaza este lent, astfel ca deficitul de personal, de peste 30. 000, s-ar putea acoperi in trei-patru ani.

Pedeapsa record la Tribunalul Vaslui: 21 de ani de inchisoare pentru proxenetul care a transformat mai multe minore din centrele de plasament in sclave sexuale

Vasluianul Radu Duta, zis Bureata, a fost condamnat astazi de Tribunalul Vaslui la 21 ani si patru luni inchisoare pentru comiterea a sase infractiuni de trafic de minore. Un alt vasluian, Viorel Rusu, urmarit internationat intr-un alt dosar, a fost condamnat la zece ani de inchisoare.

Viscol in Statele Unite. Stratul de zapada ar putea ajunge la 60 de centimetri

Statele americane Dakota de Nord, Dakota de Sud, Wyoming si Colorado sunt afectate de viscol. Meteorologii avertizeaza ca stratul de zapada ar putea ajunge la la 50-60 de centimetri, dupa ce sambata a nins.

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca incearca sa creeze o lume unipolara pentru a detine suprematia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a denuntat tentativele Statelor Unite de a crea o lume unipolara, avertizand ca este afectata pacea la nivel global, informeaza Fox News.

Banicioiu: Am deblocat posturi in sistemul sanitar, acoperim deficitul in trei-patru ani

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, ca au fost deblocate posturi in sistemul sanitar, dar ritmul in care se angajeaza este lent, astfel ca deficitul de personal, de peste 30. 000, s-ar.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )