Libnet.ro
UNICEF

00:07

Si-a ucis copilul de doi ani din cauza neintelegerilor cu fostul sot pe tema custodiei. Femeia a recunoscut totul

Antena3 Antena3,
Si-a ucis copilul de doi ani din cauza neintelegerilor cu fostul sot pe tema custodiei. Femeia a recunoscut totul

O femeie din Marea Britanie a fost arestata in Finlanda, fiind suspectata ca si-a ucis propriul copil. continuă pe Antena3

MICA UNIRE, sarbatorita SEPARAT la Focsani, din cauza neintelegerilor dintre autoritati

Ziua de 24 ianuarie este sarbatorita separat la Focsani, orasul Micii Uniri, din cauza neintelegerilor dintre autoritati. Astfel,Institutia Prefectului ii cheama pe oameni la sarbatoarea Unirii de.

Ce se intampla azi cu dinamovistul Cosmin Pascovici, la nici doi ani dupa moartea fiului sau: Lumea te uita!

Fiul fostului jucator de la Dinamo Bucuresti a decedat cu nici doi ani in urma. Denis a suferit mai multe interventii, insa a sfarsit la varsta de doar 14 ani, fiind rapus de un atac cerebral. Baiatul lui Cosmin Pascovici trecuse prin zeci de operatii si s-a luptat aproape mereu cu boala. in luna octombrie .

Judetul din Romania unde la fiecare generatie se pierd 3000 de elevi. Zece scoli au fost inchise in ultimii doi ani

In judetul Botosani scaderea populatiei scolare este alarmanta. La fiecare patru ani numarul elevilor scade cu 1500 iar in ultimii doi ani s-au inchise deja 10 scoli. Cele mai mari probleme cu numarul de elevi sunt in mediul rural.

Al treilea deces provocat de gripa in Romania. Un barbat de 78 de ani din Pitesti este ultima victima, dupa cele din Hunedoara si Dambovita

Un barbat de 78 de ani din Pitesti a murit, joi, din cauza gripei, devenind astfel primul deces cauzat de virus gripal din Arges si al treilea la nivel national, dupa cele din Hunedoara si Dambovita. in.

Un barbat vaccinat a murit din cauza gripei - al treilea deces din acest sezon

Un barbat vaccinat din judetul Arges a murit din cauza gripei, acesta fiind cel de-al treilea deces provocat de virusul gripal in tara noastra, in acest sezon. Informatia a fost confirmata de Ministerul Sanatatii. Barbatul avea 78 de ani, iar din cauza faptului ca suferea si de boli cronice, imunitatea sa a fost afectata, chiar daca era vaccinat. De regula, virusul gripal poate duce la deces in cazul unora dintre persoanele nevaccinate si extrem de rar in cazul celor vaccinate.

Masuri drastice luate in Romania, din cauza gripei. Ce se intampla la Institutul Matei Bals

S-au luat masuri drastice in Romania din cauza gripei. Accesul vizitatorilor la Institutul Matei Bals a fost restrictionat. De asemenea, restrictii s-au impus si la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala. Masuri drastice luate in Romania, din cauza gripei Accesul vizitatorilor la Institutul Matei Bals din Bucuresti a fost restrictionat intocmai pentru a limita .

Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa

In dimineata de marti au fost inchise noua unitati de invatamant din Capitala, din cauza gripei. Situatia este una confirmata de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti care a anuntat suspendarea orelor de curs, pentru scolile si gradinitele din cateva sectoare din Bucuresti. Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa .

Delia, in pericol din cauza coronavirusului. Ce a patit artista in Singapore

Delia este o mare iubitoare a vacantelor in tarile exotice, dar de aceasta data, sejurul vedetei a fost pus in pericol. Totul din pricina celei mai noi epidemii, ce se raspandeste cu rapiditate, la nivel mondial, fiind vorba despre coronavirus. Jurata de la iUmor se afla departe de tara, in concediul pe care si-l dedica .

Preturile petrolului au scazut cu 2% din cauza ingrijorarilor asupra virusului din China

Preturile petrolului au scazut joi cu 2%, din cauza ingrijorarilor ca raspandirea coronavirusului din China ar putea reduce cererea de titei, daca va afecta cresterea economica, dar pierderile au fost limitate de scaderea stocurilor din Statele Unite, transmite Reuters.

Beijingul anuleaza festivitatile dedicate Anului Nou Chinezesc, din cauza coronavirusului

Capitala Chinei a anulat joi foarte popularele festivitati programate cu ocazia Noului An Chinezesc, din cauza epidemiei virale care a dus la decesul a 17 persoane in China, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )