Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sibiu: 1.000 de persoane, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota

Hotnews Hotnews,
 Sibiu: 1.000 de persoane, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota

Aproximativ o mie de persoane au participat, vineri seara, in centrul Sibiului, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale si le-au cerut romanilor de pretudindeni sa iasa la vot si sa isi aleaga viitorul, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Sibiu: Aproximativ 1.000 de persoane, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota

Aproximativ o mie de persoane au participat, vineri seara, in centrul Sibiului, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale. Oamenii.

Sibiu. Miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota

Un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota a fost organizat, vineri seara, in centrul Sibiului. Aproximativ 1. 000 de sibieni au iesit in strada le-au cerut romanilor de pretudindeni sa iasa la vot si sa isi aleaga viitorul.

Alegeri prezidentiale 2014. Miting de solidaritate cu romanii din diaspora batjocoriti la primul tur de scrutin

Mai multi locuitori ai municipiului vor iesi in fiecare zi in strada, la monumentul din Piata Unirii, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora care au intampinat probleme la alegerile prezidentiale 2014.

1.000 de sibieni au participat la mitingul de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota duminica trecuta

Aproximativ o mie de persoane au participat, vineri seara, in centrul Sibiului, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale si le-au cerut romanilor de pretudindeni sa iasa la vot si sa isi aleaga viitorul, relateaza Mediafax.

Romanii din diaspora pot veni la vot cu declaratiile pe proprie raspundere completate. Le vor semna in sectie

Biroul Electoral Central a decis marti ca Birourile electorale ale sectiilor de votare din strainatate trebuie sa fie completate in 5 zile daca nu au numarul maxim de membri, iar alegatorii vor putea veni la turul 2 cu declaratia pe proprie raspundere printata si completata, urmand sa o semneze si dateze in sectie.

689 de persoane/ora/sectie de votare

Ministrul de externe Titus Corlatean si echipa lui vor garanta cu functiile ca, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, toti cetatenii romani din diaspora vor putea vota, a declarat recent premierul Victor Ponta.

Solutii pentru votul din diaspora: 1.000 de sectii de votare, proteste si voluntari

Romanii din diaspora vin cu solutii concrete pentru ca pe 16 noiembrie sa poata vota in conditii normale, dar promit ca vor manifesta in strada duminica pentru ca autoritatile romane sa le auda propunerile.

Au impiedicat deliberat autoritatile votul din diaspora?

Marturiile privind organizarea defectuoasa a alegerilor din diaspora continua sa soseasca in timp ce romanii din strainatate strang randurile si cer masuri pentru a putea vota in numar cat mai mare in turul doi.

Peste 200 de sesizari ale romanilor din diaspora au fost trimise la BEC, dupa turul I

Biroul Electoral Central a primit peste 200 de sesizari de la romanii din strainatate care au cerut marirea numarului de sectii de votare din diaspora la turul 2 al prezidentialelor si reclama nereguli.

Ponta, despre protestele din Diaspora: E legitima supararea lor. Nu sunt de acord ca sunt mai buni decat cei din tara

Premierul Victor Ponta afirma ca supararea romanilor din diaspora care nu au putut vota in primul tur al alegerilor a fost legitima, el spunand ca nu e de acord cu ideea ca cei din afara tarii sunt mai buni decat cei din tara sau ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )