Libnet.ro
UNICEF

23:45

Siegfried Muresan, eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European. Macovei, devansata

Adevărul Adevărul,
Siegfried Muresan, eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European. Macovei, devansata

Purtatorul de cuvant al PPE Siegfried Muresan este eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European in anul 2015. Europdeputatul Monica Macovei,care in 2013 era cel mai activ din raportorii PPE, se poate lauda doar cu doua rapoarte. continuă pe Adevărul

Sondaj: Ce partide vor strange cele mai multe voturi la parlamentare

Daca duminica viitoare ar fi alegerile parlamentare, PNL ar obtine cele mai multe voturi. in acest clasament, ar fi urmate de PSD si UDMR, conform unui sondaj INSCOP .

Arata ca nu chiulesti, provocarea lansata de Siegfried Muresan colegilor din Parlamentul European: Publicati agenda si rata de prezenta

Europarlamentarul Siegfried Muresan, purtatorul de cuvant al PPE, a lansat o provocare pentru politicienii romani care reprezinta Romania in Europa, care consta in publicarea agendei saptamanale si a ratei de prezenta pentru o mai mare transparenta.

Cele mai periculoase tendinte de infrumusetare in anul 2015: par ars cu flacara, machiaj cu creioane colorate si buze umflate

Anul 2015 a adus multe tendinte extravagante si chiar periculoase in materie de frumusete si machiaj. Printre cele mai ciudate metode de infrumusetare pe care le-au pus in aplicare femeile se numara curbarea genelor cu un bat fierbinte, arsurile cu model si eliminarea varfurilor despicate cu ajutorul focului.

Cele mai vechi marci de ceasuri

Cele mai vechi marci de ceasuri. Desi tehnologia moderna le-a umbrit din utilitate, ceasurile vor ramane mereu un accesoriu ce simbolizeaza eleganta si clasa. Unii dintre cei mai importanti producatori de ceasuri din lume fac acest lucru de sute de ani, iar titlul de cel mai vechi producator de ceasuri este disputat de mai multe companii.

Obsesia pentru femei a lui Mihai Viteazul. Voievodul s-a iubit cu mai multe femei si s-a ales cu un copil din flori, dupa un amor nebun cu Tudora din Targsor

Pe langa faptele de vitejie cu care a ramas in istorie, prin Unirea celor trei tari romane in anul 1600, domnitorul Mihai Viteazul a scris si cateva pagini de istorie picanta, prin aventurile sale amoroase. Istoricii ne arata ca voievodul s-a iubit cu mai multe femei.

O macara s-a prabusit la Constanta peste mai multe masini. O soferita a facut atac de panica

Bratul unei macarale s-a rupt in timp ce incerca sa ridice un palet din beton si a cazut pe asfalt in municipiul Constanta, avariind mai multe autoturisme parcate in zona, iar o soferita a suferit un atac de panica si a avut nevoie de ingrijiri medicale, transmite Mediafax.

Proxeneta minorelor, condamnata defintiv la inchisoare. Sanda Cazacu a obligat mai multe fete de 13 ani sa intretina raporturi sexuale pe bani

Sanda Cazacu, in varsta de 47 de ani, a fost trimisa in judecata de procurorii DIICOT-Craiova, pentru savarsirea infractiunii de proxenetism. Femeia este acuzata ca a obligat mai multe fete de 13 ani sa intretina raporturi sexuale pe bani.

inca un an bun pentru cinematrografie: cele mai anticipate filme din 2016

Am hotarat deja ca anul 2015 a fost unul excelent pentru filme, iar asta in conditiile in care Star Wars nu a fost inca lansat. Nici urmatorul an nu pare ca se va lasa mai prejos, iar lista cu cele mai anticipate filme din 2016 pe care am pregatit-o va va confirma asta. Cele mai [].

Perchezitii la Directia Permise Auto si la mai multe scoli de soferi. 10 politisti, suspectati ca dadeau permise pe bani

Procurorii Parchetului Capitalei fac, marti dimineata, 17 perchezitii la Directia Permise Auto si la mai multe scoli de soferi intr-un caz privind obtinerea ilegala a mai multor permise de conducere.

Cele mai importante lucruri pe care barbatii le invata din relatiile de cuplu destramate

Adesea, unele dintre cele mai importante lectii de viata le invatam din greselile facute, lucru care se aplica si in cazul relatiilor de cuplu, dupa cum a relevat un sondaj realizat in randul barbatilor parasiti de sotii sau iubite.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )