Libnet.ro
UNICEF

21:00

Simona Gherghe va prezenta reality show-ul matrimonial Mireasa, la Antena 1

Antena3 Antena3,
Simona Gherghe va prezenta reality show-ul matrimonial Mireasa, la Antena 1

Dupa o binemeritata pauza, in care si-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine in forta pe micile ecrane, intr-un proiect cu totul nou pentru ea. Telespectatorii o vor putea urmari la carma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00 si sambata de la 13:30. continuă pe Antena3

Simona Gherghe revine pe micile ecrane. Vedeta va prezenta un reality-show matrimonial

Simona Gherghe a anuntat ca e gata sa isi reia activitatea profesionala, dupa binemeritata pauza pe care a facut-o dupa cele doua nasteri. indragita prezentatoare a acceptat provocarea a de modera un.

Simona Gherghe revine la Antena 1. Ce emisiune va prezenta, dupa pauza de la Acces Direct

Simona Gherghe revine in forta la Antena 1 si va prezenta show-ul matrimonial Mireasa. Simona Gherghe s-a retras de la emisiunea Acces Direct, in urma cu un an si jumatate. A devenit din nou mama si a vrut sa-i acorde toata atentia noului mebru al familiei. Simona Gherghe revine in forta la Antena 1. Ce .

Simona Gherghe revine la Antena 1, dar nu la Acces Direct!

Simona Gherghe revine la Antena 1 din luna septembrie, dupa o perioada de pauza in care s-a concentrat exclusiv pe viata de familie. Nu o vom vedea insa la carma emisiunii Acces Direct, ci a altui show tv. Iata despre ce este vorba.

Simona Gherghe revine pe TV: ce emisiune va prezenta

Fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct revine tot la Antena 1, in cadrul unei emisiuni care va incepe pe 5 septembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )