Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep de 10 la Montreal!

Online Sport Online Sport,
Simona Halep de 10 la Montreal!

Simona Halep a castigat turneul WTA Premier 5 de la Montreal dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Madison Keys, cu 7-6, 6-3. Pentru Halep este al 14-lea turneu castigat in cariera si al treilea in acest an, dupa cele de la Madrid si Bucuresti, ambele pe zgura. continuă pe Online Sport

Parcurs de senzatie pentru Simona Halep, la Montreal! Halep va juca doua FINALE

Parcurs de senzatie pentru Simona Halep, la turneul de la Montreal. Sportiva va juca astazi in cele doua finale ale turneului, pentru prima data in cariera ei. Jucatoarele romane de tenis.

CTP dezvaluie cum a ajuns Simona Halep in semifinale la Montreal si care a fost rolul lui Darren Cahill in acest succes

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Svetlana Kuznetova, in trei seturi.

Simona Halep impresioneaza la Montreal si explica: Am schimbat ceva chiar inaintea turneului

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Montreal atat la simplu, cat si la dublu, alaturi de Monica Niculescu.

Simona Halep - Madison Keys, streaming live al finalei Rogers Cup de la Montreal

Finala jucata astazi de Simona Halep la Montreal cu Madison Keys poate fi urmaritacu streaming live pe internet, legal. Conditia este sa ai un cont la Betano. com - cea mai noua agentie legala din Romania de pariuri sportive online - si sa ai in cont minim 50 de bani 0,50 lei). Calendarul de streaming live esteaici. De la ora 20:00, imaginile video live de la meciul Simoneivor fi disponibileaici.

Simo iese din transee! CTP, extaziat dupa ce Simona Halep a ajuns in semifinale la Montreal, explica care e rolul lui Darren Cahill in acest succes

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Svetlana Kuznetova, in trei seturi.

Simo iese din transee! CTP, extaziat dupa ce Simona Halep a ajuns in semifinale la Montreal, explica rolul lui Darren Cahill in acest succes

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Svetlana Kuznetova, in trei seturi.

Montreal: Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Simona Halep/Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dupa ce a invins perechea franceza Caroline Garcia/Kristina Mladenovic, favorita numarul doi, scor 6-4, 3-6, 10-8, in sferturile de finala ale competitiei.

Montreal: Simona Halep vs Madison Keys, in finala, de la ora 20:00

Simona Halep, favorita numarul 5, s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in finala Rogers Cup, unde se va duela cu americanca Madison Keys 12 WTA), cap de serie numarul 10. Partida se va desfasura pe Terenul Central si va incepe la ora 20:00 ora Romaniei). Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

Montreal: Simona Halep vs Angelique Kerber, in semifinale, de la ora 20:00

Simona Halep, cap de serie numarul 5, o va infrunta pe germanca Angelique Kerber 2 WTA), favorita numarul 2, in semifinalele turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 20:00 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

Montreal: Simona Halep vs Karolina Pliskova, in optimile de finala, de la ora 19:30

Simona Halep, cap de serie numarul 5, o va infrunta, joi, pe favorita numarul 14, Karolina Pliskova, din Cehia, in optimile de finala ale turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 19:30 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )