Libnet.ro
UNICEF

13:00

Montreal: Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Montreal: Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Simona Halep/Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dupa ce a invins perechea franceza Caroline Garcia/Kristina Mladenovic, favorita numarul doi, scor 6-4, 3-6, 10-8, in sferturile de finala ale competitiei. continuă pe Hotnews

Victorie la la Montreal! Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dupa ce au invins perechea franceza Caroline Garcia/Kristina Mladenovic cu.

Simona Halep si Monica Niculescu sunt in sferturi la dublu, la Montreal

Simona Halep si Monica Niculescu fac o pereche neasteptat de competitiva la dublu, acolo unde au ajuns pana in sferturi, la Montreal.

Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a dispus de letona Jelena Ostapenko in trei seturi, cu 3-6, 7-5, 6-1, informeaza Agerpres.

Halep si Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu la Montreal

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce au invins perechea franceza Caroline Garcia/Kristina Mladenovic cu 6-4, 3-6, 10-8.

WTA Montreal: Simona Halep - Daria Gavrilova 6-2; 6-3 / Puternica si agresiva

Simona Halep 5 WTA) a trecut fara probleme, miercuri dimineata, de Daria Gavrilova 46 WTA) in turul secund al turneului WTA de la Montreal, scor 6-2, 6-3, aratand o forma excelenta. Incurajata din tribune de un numar mare de romani zgomotosi, Simona a avut drept principala arma un forehand puternic si precis, un prim serviciu care a functionat bine si o deplasare excelenta in teren care i-a provocat adesea suparare si nervi Dariei Gavrilova. In turul urmator, Simona va juca cu castigatoarea partidei dintre Karolina Pliskova si Sara Errani.

Montreal: Simona Halep vs Angelique Kerber, in semifinale, de la ora 20:00

Simona Halep, cap de serie numarul 5, o va infrunta pe germanca Angelique Kerber 2 WTA), favorita numarul 2, in semifinalele turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 20:00 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

Montreal: Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova, in sferturile de finala, de la ora 19:30

Simona Halep, numarul cinci mondial, va juca impotriva rusoaicei Svetlana Kuznetsova 11 WTA), cap de serie numarul 9, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 19:30 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

Montreal: Simona Halep vs Karolina Pliskova, in optimile de finala, de la ora 19:30

Simona Halep, cap de serie numarul 5, o va infrunta, joi, pe favorita numarul 14, Karolina Pliskova, din Cehia, in optimile de finala ale turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 19:30 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

Victorie mare si calificare in semifinale la dublu pentru Simona Halep si Monica Niculescu

Perechea Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat, vineri noapte, in semifinalele probei de dublu a turneului WTA de la Montreal, Canada.

Montreal: Programul sportivelor romane - Monica Niculescu si Simona Halep vor evolua miercuri

Monica Niculescu 61 WTA) o va infrunta pe Agnieszka Radwanska 4 WTA), favorita numarul 4, in turul secund al turneului WTA de la Montreal. In optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Montreal, perechea Simona Halep/ Monica Niculescu va juca impotriva perechii ucrainene formate din Kateryna Bondarenko si Olga Savchuk.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )