Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep a aparut in Bucuresti dupa ce a anuntat ca s-a infectat. Cum a fost surprinsa: atentie, nu au trecut nici 10 zile de izolare

Playtech Playtech,
Simona Halep a aparut in Bucuresti dupa ce a anuntat ca s-a infectat. Cum a fost surprinsa: atentie, nu au trecut nici 10 zile de izolare

Lumea sportului a primit o veste grea in ultima zi a lunii octombrie. Cu toate ca apropiatii spotivei sustin ca Simona Halep a fost foarte grijulie in vremurile acestea, a fost testata pozitiv cu coronavirus la finele lui octombrie. Cum a fost surprinsa acum pe strazile din Bucuresti? Simona Halep, surprinsa pe strazile din Bucuresti. continuă pe Playtech

Dialog pe Twitter intre Simona Halep si Darren Cahill dupa ce sportiva a scapat de Covid-19

Simona Halep a fost testata negativ la Covid-19, numarul doi WTA scapand de virus la o saptamana si doua zile dupa ce anuntase ca s-a infectat. Anuntul a fost facut pe contul personal de Twitter, iar momentul a fost sarbatorit de sportiva printr-un dialog de la distanta cu antrenorul ei, Darren Cahill.

Simona Halep s-a vindecat de Covid-19 si e gata sa reia antrenamentele

Simona Halep a transmis ca a scapat de Covid-19 in a zecea zi de la anuntul ca s-a infectat cu noul .

Simona Halep, ultimele informatii despre starea sa de sanatate, dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19

Simona Halep, locul 2 WTA, a anuntat, luni, ca s-a vindecat de COVID-19, dupa ce, in urma cu aproape doua saptamani spunea a ca a fost infectata cu coronavirus.

Sarbatori chinuite pentru Simona Halep. Romanca a primit vestea proasta acum. Adio, Craciun in familie!

Simona Halep a anuntat in urma cu o saptamana ca a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si este in izolare. Din fericire, starea jucatoarei de pe locul 2 mondial este una buna. Si-a asigurat fanii ca simptomele nu sunt severe, astfel sperantele sunt ca va putea relua curand antrenamentele la intensitate maxima. Mai ales .

Simona Halep s-a vindecat de Covid-19

Jucatoarea Simona Halep a anuntat intr-un mesaj publicat pe Twitter ca nu mai este pozitiva si s-a vindecat de noul virus gripal care determina boala Covid-19.

Simona Halep s-a vindecat de COVID-19: Multumesc echipei de la Matei Bals pentru intreg suportul

Simona Halep, locul 2 WTA, a anuntat luni, pe Twitter, ca s-a vindecat de COVID-19. Jucatoarea de tenis a fost testata pozitiv cu coronavirus la finele lunii trecute. UPDATE, 9 noiembrie, ora 15.

Simona Halep s-a vindecat de Covid-19

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a anuntat, luni, pe retelele de socializare ca s-a vindecat de Covid-19, transmite News. ro.

Simona Halep si anuntul zilei: S-a vindecat de coronavirus - Ce ii transmite Darren Cahill

Simona Halep a anuntat, luni, pe contul personal de Twitter ca a scapat de coronavirus.

Simona Halep, vesti de ultima ora despre sanatatea ei. Cum se simte dupa ce a luat virusul

Vestea ca Simona Halep are coronavirus a facut inconjurul lumii. Desigur, admiratorii jucatoarei de tenis sunt ingrijorati pentru starea sa de sanatate si au intrebat-o mereu pe aceasta, pe retelele de socializare, cum se simte. Pentru a-i linisti, romanca a postat, pe Twitter, un mesaj in care explica exact ce se intampla cu ea zilele .

Simona Halep, hartuita de conspirationisti. Val de acuzatii si insulte la adresa sportivei (FOTO)

Simona Halep 29 de ani, 2 WTA) a scapat de SARS-COV-2, dupa ce a fost diagnosticata in urma cu 2 saptamani. Ea s-a recuperat cu ajutorul cadrelor medicale de laInstitutul Matei Bals din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )