Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep la Australian Open: jucatoarea numarul 3 din lume nu stie daca va juca la Melbourne

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Australian Open: jucatoarea numarul 3 din lume nu stie daca va juca la Melbourne

Dupa ce a abandonat la Sydney, invocand probleme stomacale, constanteanca de 23 de ani mentine suspansul si in privinta participarii ei in primul Grand Slam al anului. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Australian Open: incerc sa ma refac pentru a incepe antrenamentele. Sa-mi tineti pumnii

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care a anuntat ca incearca sa se refaca, dupa ce a fost diagnosticata cu gastroenterita, pentru a incepe cat mai rapid antrenamentele in vederea Australian Open.

Simona Halep la Australian Open: romanca, in pericol sa alunece de pe podiumul mondial. Petra Kvitova micsoreaza ecartul

Abandonul de la Sydney si un parcurs mai slab la Australian Open 2015 o pot impinge pe Simona Halep pe locul 4 mondial.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Australian Open

Organizatorii turneului Australian Open de la Melbourne au dat publicitatii lista capilor de serie, iar la feminin Simona Halep este cotata cu sansa a 3-a la castigarea competitiei care debuteaza luni. Tragerea la sorti a tablourilor de concurs va avea loc vineri la ora locala 10:30, in Romania 1:30 joi noapte spre vineri).

Austalian Open: Simona Halep, cap de serie numarul trei

Organizatorii de la Australian Open au facut publica lista capilor de serie de la primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep fiind desemnata favorita numarul trei. AO va debuta pe 19 ianuarie si se va incheia pe 1 februarie.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul unu si locul 3 WTA, s-a retras, marti, de la turneul de la Sydney, din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, care va incepe saptamana viitoare, informeaza.

Simona Halep s-a RETRAS de la Sydney din cauza unei infectii

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul unu si locul 3 WTA, s-a retras, marti, de la turneul de la Sydney, din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, care va.

Simona Halep s-a retras de la Sydney, din cauze medicale. Ce spune despre participarea la Australian Open!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a retras de la turneul de tenis de la Sydney, chiar inaintea primului sau meci la acest turneu, din cauza unor probleme gastrointestinale.

Presa britanica anunta o campanie de succes a Simonei Halep la Australian Open

Simona Halep, care va fi cap de serie numarul 3 la Australian Open, are mari sanse sa ajunga in fazele finale ale turneului, mai ales dupa ce a declarat forfait la turneul din aceasta saptamana de la Sydney.

Simona Halep Sydney: de ce s-a retras romanca din turneul care se desfasoara inainte de Australian Open

Simona Halep Sydney. Romanca ar fi trebuit sa joace marti dimineata in turul 2 la turneul de la Sydney, insa romanca s-a retras subit, dand vina pe unele probleme medicale.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney din cauza unei infectii gastrointestinale

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, turneu care va incepe saptamana viitoare. Simona a declarat ca avut probleme la.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )