Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep Sydney: de ce s-a retras romanca din turneul care se desfasoara inainte de Australian Open

Adevărul Adevărul,
Simona Halep Sydney: de ce s-a retras romanca din turneul care se desfasoara inainte de Australian Open

Simona Halep Sydney. Romanca ar fi trebuit sa joace marti dimineata in turul 2 la turneul de la Sydney, insa romanca s-a retras subit, dand vina pe unele probleme medicale. continuă pe Adevărul

Simona Halep isi afla in aceasta dimineata adversara din turul 2 de la Sydney. Romanca isi stie posibilele adversare din turul 3

Turneul de la Sydney a inceput cu tabloul principal luni dimineata. Simona Halep are liber in primul tur, dar isi afla de dimineata adversara din turul 2.

Simona Halep a castigat turneul de la Shenzen. Al noualea titlu din cariera

Simona Halep a castigat sambata turneul WTA de la Shenzen, dotat cu premii in valoare de 500. 000 dolari, al noualea titlu din cariera, dupa o finala in care si-a dominat adversara. Halep a avut nevoie de putin peste o ora pentru a o invinge pe Timea Bacsinszky Elvetia, locul 47 WTA) cu scorul de 6-2 6-2.

VIDEO Simona Halep a castigat turneul de la Shenzen. Al noualea titlu din cariera

Simona Halep a castigat sambata turneul WTA de la Shenzen, dotat cu premii in valoare de 500. 000 dolari, al noualea titlu din cariera, dupa o finala in care si-a dominat adversara. Halep a avut nevoie de putin peste o ora pentru a o invinge pe Timea Bacsinszky Elvetia, locul 47 WTA) cu scorul de 6-2 6-2. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep, campioana la Shenzhen! Al 9-lea titlu din cariera, numaratoarea continua in 2015

Simona Halep, cap de serie numarul 1, disputa, sambata, de la ora 07. 00 ora Romaniei), finala turneului de tenis de la Shenzhen. Numarul 3 mondial are sansa unui al treilea titlu romanesc in cadrul turneului chinez.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney din cauza unei infectii gastrointestinale

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, turneu care va incepe saptamana viitoare. Simona a declarat ca avut probleme la.

Simona Halep s-a RETRAS de la Sydney din cauza unei infectii

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul unu si locul 3 WTA, s-a retras, marti, de la turneul de la Sydney, din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, care va.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul unu si locul 3 WTA, s-a retras, marti, de la turneul de la Sydney, din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, care va incepe saptamana viitoare, informeaza.

Simona Halep s-a retras de la Sydney, din cauze medicale. Ce spune despre participarea la Australian Open!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a retras de la turneul de tenis de la Sydney, chiar inaintea primului sau meci la acest turneu, din cauza unor probleme gastrointestinale.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la turneul din Sydney. Cand va juca romanca

Dupa ce si-a adjudecat cel dintai trofeu anul acesta, la Shenzen China), Simona Halep 3 WTA) se pregateste de a doua competitie, cea de la Sydney Australia). Romanca va juca impotriva cehoaicei Karolina Pliskova 22 WTA).

WTA Sydney: Simona Halep s-a retras inaintea partidei cu Karolina Pliskova din motive medicale

Cap de serie numarul unu la turneul WTA de la Sydney, Simona Halep s-a retras din cauza unor probleme gastro-intestinale, anunta site-ul wtatennis. com. Halep, care nu a jucat in runda inaugurala, ar fi trebuit sa o intalneasca in turul doi pe Karolina Pliskova, din Cehia, locul 22 WTA. Site-ul citat sustine insa ca problemele medicale ale Simonei nu sunt de natura sa-i impiedice participarea la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )