Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep s-a RETRAS de la Sydney din cauza unei infectii

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a RETRAS de la Sydney din cauza unei infectii

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul unu si locul 3 WTA, s-a retras, marti, de la turneul de la Sydney, din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, care va. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a retras de la Sydney, din cauze medicale. Ce spune despre participarea la Australian Open!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a retras de la turneul de tenis de la Sydney, chiar inaintea primului sau meci la acest turneu, din cauza unor probleme gastrointestinale.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney din cauza unei infectii gastrointestinale

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, turneu care va incepe saptamana viitoare. Simona a declarat ca avut probleme la.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul unu si locul 3 WTA, s-a retras, marti, de la turneul de la Sydney, din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, care va incepe saptamana viitoare, informeaza.

Halep s-a retras de la Sydney, dar ceilalti romani au rezultate bune la alte turnee. Mergea, Tecau si Niculescu sunt pe val

Daca Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Sydney, alti tenismeni romani se descurca bine la competitiile la care participa in aceasta perioada. Trei jucatori din tara noastra au ajuns pana in sferturile de finala ale probelor de dublu de la Sydney, Auckland si Hobart.

WTA Sydney: Simona Halep s-a retras inaintea partidei cu Karolina Pliskova din motive medicale

Cap de serie numarul unu la turneul WTA de la Sydney, Simona Halep s-a retras din cauza unor probleme gastro-intestinale, anunta site-ul wtatennis. com. Halep, care nu a jucat in runda inaugurala, ar fi trebuit sa o intalneasca in turul doi pe Karolina Pliskova, din Cehia, locul 22 WTA. Site-ul citat sustine insa ca problemele medicale ale Simonei nu sunt de natura sa-i impiedice participarea la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney inainte de primul meci impotriva Karolinei Pliskova

Simona Halep s-a retras marti dimineata din turneul de le Sydney inainte de primul meci pe care trebuia sa-l dispute impotriva jucatoarei din Cehia, Karolina Pliskova. Motivul retragerii Simonei Halep a fost constituit de o afectiune gastrointestinala, potrivit site-ului WTA, citat de Digi Sport.

Simona Halep ia startul la Sydney: cand va disputa turul 2 si pe cine va intalni

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, debuteaza, marti, de la ora 04. 00 ora Romaniei), in cadrul turneului de la Sydney, urmand sa o intalneasca in turul al doilea pe Karolina Pliskova.

Un virus enigmatic a doborat-o pe Simona Halep. E pe bune sau e strategie?

Simona Halep a anuntat ca renunta la turneul de la Sydney din cauza unui virus stomacal, insa romanca se va recupera la tanc pentru Australian Open, de saptamana viitoare.

Britanicii au luat-o la ochi pe Simona: Halep are o istorie a retragerilor inainte de un Grand Slam

Site-ul britanic de specialitate live-tennis. com a scris, marti, ca Simona Halep are o istorie a meciurilor pierdute devreme sau a retragerilor de la turneele care preced un Grand Slam, dupa ce ocupanta locului 3 mondial a declarat forfait la Sydney din cauza unei infectii gastrointestinale.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 de la Sydney, dar si posibilele nume din sferturi

Turneul de la Sydney a inceput cu tabloul principal luni dimineata. Simona Halep are liber in primul tur, dar si-a aflat de dimineata adversara din turul 2, pe care ar urma sa o intalneasca marti.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )