Libnet.ro
UNICEF

16:01

Simona Halep la Australian Open: incerc sa ma refac pentru a incepe antrenamentele. Sa-mi tineti pumnii

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Australian Open: incerc sa ma refac pentru a incepe antrenamentele. Sa-mi tineti pumnii

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care a anuntat ca incearca sa se refaca, dupa ce a fost diagnosticata cu gastroenterita, pentru a incepe cat mai rapid antrenamentele in vederea Australian Open. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Lupt cu boala, incerc sa ma refac pana la Australian Open

Simona Halep a abandonat inca din primul tur al turneului de la Sydney, sportiva suferind de o gastroenterita. Numarul trei mondial, Simona a explicat pe pagina personala de Facebook momentul prin care trece. Lupt cu boala, mi-a dat mari batai de cap in ultima perioada. Sper sa ma refac pana la Australian Open.

Simona Halep la Australian Open: romanca, in pericol sa alunece de pe podiumul mondial. Petra Kvitova micsoreaza ecartul

Abandonul de la Sydney si un parcurs mai slab la Australian Open 2015 o pot impinge pe Simona Halep pe locul 4 mondial.

Simona Halep la Australian Open: jucatoarea numarul 3 din lume nu stie daca va juca la Melbourne

Dupa ce a abandonat la Sydney, invocand probleme stomacale, constanteanca de 23 de ani mentine suspansul si in privinta participarii ei in primul Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney din cauza unei infectii gastrointestinale

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, turneu care va incepe saptamana viitoare. Simona a declarat ca avut probleme la.

Presa britanica anunta o campanie de succes a Simonei Halep la Australian Open

Simona Halep, care va fi cap de serie numarul 3 la Australian Open, are mari sanse sa ajunga in fazele finale ale turneului, mai ales dupa ce a declarat forfait la turneul din aceasta saptamana de la Sydney.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul unu si locul 3 WTA, s-a retras, marti, de la turneul de la Sydney, din cauza unei infectii gastrointestinale, dar va fi apta pentru Australian Open, care va incepe saptamana viitoare, informeaza.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Australian Open

Organizatorii turneului Australian Open de la Melbourne au dat publicitatii lista capilor de serie, iar la feminin Simona Halep este cotata cu sansa a 3-a la castigarea competitiei care debuteaza luni. Tragerea la sorti a tablourilor de concurs va avea loc vineri la ora locala 10:30, in Romania 1:30 joi noapte spre vineri).

Simona Halep, a treia favorita la Australian Open. Capii de serie si premiile record din 2015

Simona Halep, numarul 3 WTA, debuteaza, saptamana viitoare, la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Editia 2015 vine cu premii record de 40 milioane dolari australieni.

Simona Halep este a treia favorita la castigarea Australian Open

Halep, locul 3 mondial, este a treia favorita la castigarea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care debuteaza luni, 19 ianuarie, la Melbourne.

Simona Halep Sydney: de ce s-a retras romanca din turneul care se desfasoara inainte de Australian Open

Simona Halep Sydney. Romanca ar fi trebuit sa joace marti dimineata in turul 2 la turneul de la Sydney, insa romanca s-a retras subit, dand vina pe unele probleme medicale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )