Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep o bate pe femeia razboinica Bethanie Mattek Sands si este in optimi la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep o bate pe femeia razboinica Bethanie Mattek Sands si este in optimi la Australian Open

Victorie in doua seturi pentru Simona Halep, vineri dimineata, in fata americancei Bethanie Mattek Sands, o jucatoare iesita din tipare, cu ciorapi pana la genunchi si un aspect ce aduce mai mult a halterofila. continuă pe Online Sport

LIVESCORE Australian Open 2015. Halep joaca acum impotriva lui Bethanie Mattek-Sands, in turul 3

Simona Halep joaca impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, in turul 3 la Australian Open 2015, vineri dimineata, dupa ora 5. 30, meciul fiind in format livescore pe www. adevarul. ro. Partida se va disputa pe Arena Margaret Court.

Australian Open Simona Halep trece de Bethanie Mattek-Sands 6-4, 7-5/ Simona a dominat autoritar, dar s-a complicat pe final

Simona Halep, favorita numarul 3, a invins-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands 258 WTA), scor 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile Australian Open alaturi de Irina Begu. Halep a dominat autoritar partida, a facut adesea spectacol, dar s-a relaxat prea usor in setul doi si i-a permis americancei sa revina de la 5-1, sa egaleze si sa puna presiune. Serviciul a fost insa la inaltime si Simona nu i-a mai dat nicio speranta lui Mattek-Sands pe final de set.

LIVE score Australian Open Simona Halep- Bethanie Mattek-Sands 6-4, 5-1/ Simona face spectacol

Simona Halep, favorita numarul 3, o intalnteste la aceasta ora pe americanca Bethanie Mattek-Sands 258 WTA). Setul I Simona a inceput mai greu partida, dar, ajutata de un serviciu foarte bun si de greselile adversarei, a pus repede stapanire pe joc si a castigat primul set cu 6-4. Setul II5-1 Spectacol facut de Halep. Atac din alergare si un stop superb la fileu. Game castigat cu un passing shot de efect4-1 Simona mai face un break, domina autoritar si nu-i lasa nicio speranta adversarei. Live score A Seppi - R. Federer 6-4, 2-3.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands

Simona Halep a jucat vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul a fostlive text pe onlinesport. ro dupa ora 5:30 a diminetii.

LIVE AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands

Simona Halep joaca vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul va fi live text pe onlinesport. ro dupa ora 5:30 a diminetii. Daca trece de aceasta Halep o va intalni in optimi pe Yanina Wickmaier din Belgia, jucatoare care a eliminat-o in trei seturi pe Sara Errani.

Australian Open 2015. Live Text Simona Halep - Bethanie Mattek-Sands: 6-4, 5-2. Romanca aproape de optimi. Begu, deja calificata!

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, vineri, de la ora 06. 00 ora Romaniei), in turul al treilea, impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA.

Australian Open 2015. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o greu pe Bethanie Mattek-Sands, in turul 3

Simona Halep a invins-o in turul 3 de la Australian Open pe americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-5, dupa o ora si 33 de minute de joc. Acest succes o califica pe romanca in optimi, unde se va duela cu belgiancaYanina Wickmayer.

Australian Open 2015. Live Text Simona Halep - Bethanie Mattek-Sands: ora 06.00, in turul al treilea

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, vineri, de la ora 06. 00 ora Romaniei), in turul al treilea, impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA.

LIVE AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands (Vineri, dupa ora 5:00)

Simona Halep joaca vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul va fi live text pe onlinesport. ro dupa ora 5:00 a diminetii.

LIVE AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands (Vineri, dupa ora 6:00)

Simona Halep joaca vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul va fi live text pe onlinesport. ro dupa ora 6:00 a diminetii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )