Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep calificare in finala de la Madrid

Online Sport Online Sport,
Simona Halep calificare in finala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat, vineri, pentru al doilea an consecutiv si a treia oara in cariera in finala turneului WTA de la Madrid. Jucatoarea noastra a invins-o pe Anastasija Sevastova din Letonia, cu 6-2, 6-3, dupa ce a revenit de la 0-3 in setul al doilea. continuă pe Online Sport

Simona Halep, calificata in finala, la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, s-a calificat, vineri, in finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5. 350 de dolari, dupa ce a invins-o pe.

Simona HALEP, in FINALA tuneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Tenismena romanca a castigat cu 6-2, 6-3 semifinala cu letona Anastasia Sevastova. Turneul WTA este dotat cu premii totale de.

Simona Halep, victorie fara emotii la Madrid. Romanca s-a calificat in semifinale!

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5. 350 de dolari, dupa ce a invins-o pe.

WTA Madrid: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-2, 6-3/ Simona Halep, in finala competitiei dupa ce a fost condusa cu 3-0 in setul secund

Simona Halep, detinatoarea trofeului, va juca pentru a treia oara in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut in penultimul act de letona Anastasija Sevastova locul 22 WTA). Simona nu a avut o misiune usoara in fata jucatoarei din Letonia, in setul doi vazandu-se condusa cu 3-0. Interventia lui Darren Cahill s-a dovedit a fi una extrem de benefica pentru numarul 8 WTA, care nu a mai pierdut niciun game pana la final si s-a impus cu 6-2, 6-3, dupa o ora si 13 minute de joc.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe letona Anastasija Sevastova

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calficat, vineri, in finala turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe letona Anastasija Sevastova, cu 6-2, 6-3.

Simona Halep si Irina-Camelia Begu s-au calificat in sferturi de finala la Madrid Open, la dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de.

Simona Halep a invins-o pe Samantha Stosur si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dupa un meci dificil cu australianca Samantha Stosur, pe care a invins-o in trei seturi, cu 6-4, 4-6, 6-4.

Simona Halep s-a calificat cu emotii in optimile turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat cu mari emotii, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in sferturile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 5. 318 dolari.

WTA Madrid: Finala va fi disputata intre Simona Halep si Kristina Mladenovic, sambata, de la ora 20.00. Romanca revine pe locul 4 WTA

Frantuzoaica Kristina Mladenovic, locul 17 WTA si favorita 14, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-6 4), pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, locul 9 WTA si favorita 8, calificandu-se in finala Madrid Open, in care va evolua cu Simona Halep, locul 8 WTA si cap de serie numarul 3.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )