Libnet.ro
UNICEF

13:45

Simona Halep a dat Cea mai frumoasa lovitura din februarie. Ce faza a fost premiata

Playtech Playtech,
Simona Halep a dat Cea mai frumoasa lovitura din februarie. Ce faza a fost premiata

Simona Halep 27 de ani, locul doi WTA) a fost aleasa castigatoarea trofelului la categoria Cea mai frumoasa lovitura din luna februarie. in urma chestionarului lansat de site-ul WTA, jucatoarea romanca a fost desemnata castigatoare pentru o lovitura reusita in meciul cu Eugenie Bouchard, partida fiind in turul secund al turneului de la Dubai. Simona [] . continuă pe Playtech

Halep a castigat titlul pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a iesit invingatoare in ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Halep a candidat cu o.

S-A AFLAT ce PENSIE are ADRIANA ILIESCU, cea mai BATRANA MAMA din Romania. E strigator la cer

Adriana Iliescu implineste in acest an 80 de ani. Fosta profesoara d elimba romana a intrat in atentia publicului dupa ce a devenit cea mai batrana mama din lume si intrand astfel in Cartea.

VIDEO Simona Halep a castigat sondajul WTA pentru cea mai spectaculoasa lovitura a lunii februarie

Simona Halep, locul 2 WTA, este autoarea loviturii lunii februarie in circuitul WTA, ea fiind castigatoarea anchetei de pe site-ul forului international.

WOW! Voi stiti cum arata CEA MAI MICA MAIMUTA din lume? Niciun om NU-i poate auzi strigatul (IMAGINI ULUITOARE)

Stiati ca cea mai mica maimutica e atat de mica incat strigatul ei nu este perceput de auzul omenesc? S-A ASCUNS, GOALA, SUB PAT! A VRUT SA iI FACA IUBITULUI O SURPRIZA, DAR EA A FOST CEA SOCATA! CE.

Guinness World Records a anuntat cine este cea mai varstnica persoana din lume

O japoneza in varsta de 116 ani, care iubeste matematica si considera ca cel mai bun moment din viata ei este acum, a fost confirmata drept cea mai varstnica persoana din lume, a anuntat, sambata, Guinness World Records, potrivit AFP.

Stefan Banica jr, mesaj neasteptat la concertul de Ziua Femeii: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani

Reactiile critice la adresa actualei guvernari se inmultesc pe scenele din Romania. La spectacolul sustinut pe 7 martie de Stefan Banica jr. , in Bucuresti, dedicat Zilei Femeii, artistul a spus, inainte de una dintre piesele sale: Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani. Gestul sau a fost aplaudat indelung de catre cei aflati in sala. Summary.

Traian Basescu, in fata studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara: `Cea mai mare realizare pe care am avut-o in mandatul meu a fost Justitia independenta`

Cea mai mare realizare din mandatul meu de presedinte a fost Justitia independenta, le-a spus Traian Basescu studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara, acolo unde a discutat despre viitorul.

Caru' cu vedete: Kylie Jenner, cea mai tanara miliardara din istorie: cum a reusit sa stranga fabuloasa avere; Poze rare cu Bianca Dragusanu cand avea buzele subtiri; Cu ce se ocupa Lucian Viziru, dupa ce s-a retras din viata publica

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Keith Flint! Detalii socante despre moartea lui. Din nefericire, Keith a decis sa-si punca capat zileleor intr-un mod teribil. Acesta. Noi imagini cutremuratoare cu Selma Blair! Actrita abia mai merge si are nevoie de baston pentru a-si tine echilibrul. in urma cu o saptamana, Selma Blair.

Simona Halep, castigatoarea anchetei WTA pentru lovitura lunii februarie

Simona Halep, locul 2 WTA, este autoarea loviturii lunii februarie in circuitul WTA, ea fiind castigatoarea anchetei de pe site-ul forului international.

Avram Iancu incepe cea mai dura cursa din lume,Arctic Ultra 6633: a dezvaluit care sunt cheile reusitei si cati bani presupune competitia

Avram Iancu, romanul care a traversat inot cei aproape 3. 000 de kilometri de la izvoarele Dunarii pana la varsarea fluviului in Marea Neagra, ia startul celei mai dure competitii din lume Arctic Ultra 6633. intr-un interviu obtinut de Adevarul, bibliotecarul din Petrosani a impartasit detalii despre aventura pe care o incepe pe 7 martie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )