Libnet.ro
UNICEF

07:15

WOW! Voi stiti cum arata CEA MAI MICA MAIMUTA din lume? Niciun om NU-i poate auzi strigatul (IMAGINI ULUITOARE)

B1 B1,
WOW! Voi stiti cum arata CEA MAI MICA MAIMUTA din lume? Niciun om NU-i poate auzi strigatul (IMAGINI ULUITOARE)

Stiati ca cea mai mica maimutica e atat de mica incat strigatul ei nu este perceput de auzul omenesc? S-A ASCUNS, GOALA, SUB PAT! A VRUT SA iI FACA IUBITULUI O SURPRIZA, DAR EA A FOST CEA SOCATA! CE. continuă pe B1

Cum arata cea mai scumpa camera de hotel din lume si ce facilitati are FOTO

A fost inaugurat cel mai scump apartament de hotel din lume, Empathy. Imaginile cu acesta au fost facute publice, alaturi de pretul urias de cazare si facilitatile incluse, in locul unde opulenta atinge cote maxime.

Cea mai tanara miliardara din lume are doar 21 de ani si iti arata modul inedit prin care face bani noua generatie

La frageda varsta de 21 de ani, Kylie Jenner a intrat in clasamentul Forbes ca fiind cea mai tanara miliardara din toate timpurile. Desi are o gramada de activitati care au facilitat.

Cea mai scumpa masina din lume a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva. Cum arata si cat costa - VIDEO

Cea mai scumpa masina din lume a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva. Este vorba de modelul La Voiture Noire de la Bugatti, care costa aproape 17 milioane de euro. Prin acestmodel, Bugatti.

Cea mai tanara miliardara din lume are doar 21 de ani si iti arata modul inedit prin care face bani noua generatie

La frageda varsta de 21 de ani, Kylie Jenner a intrat in clasamentul Forbes ca fiind cea mai tanara miliardara din toate timpurile. Desi are o gramada de activitati care au facilitat obtinerea titlului, cei mai multi o stiu doar din pozitia de diva pe Instagram. Kylie Jenner este cea mai tanara prezenta in ultimul [] .

VIDEO Cum arata strada care si-a atras porecla de cea mai stramba din lume

Strada Lombard din San Francisco este cunoscuta pentru o portiune de cativa zeci de metri cu multe curbe, in panta, fapt ce i-a atras porecla de cea mai stramba strada din lume. Numerosi turisti vin sa vada cu ochii lor aceasta atractie a orasului.

Pensionarii cu pensie mai mica de 2.000 de lei vor primi cate 600 de lei de Pasti. Guvernul isi va asuma raspunderea pentru acest proiect, anunta Plahotniuc

Presedintele PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a anuntat joi, 7 martie, in cadrul unui briefing de presa, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru cateva proiecte care vor aduce oamenilor beneficii importante. Este vorba despre indexarea pensiilor cu 5,3%, de la 1 aprilie, si oferirea unui ajutor financiar de Pasti, de 600 de lei, pentru pensionarii care au pensia mai mica de 2. 000 de lei.

Traian Basescu, in fata studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara: `Cea mai mare realizare pe care am avut-o in mandatul meu a fost Justitia independenta`

Cea mai mare realizare din mandatul meu de presedinte a fost Justitia independenta, le-a spus Traian Basescu studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara, acolo unde a discutat despre viitorul.

S-A AFLAT ce PENSIE are ADRIANA ILIESCU, cea mai BATRANA MAMA din Romania. E strigator la cer

Adriana Iliescu implineste in acest an 80 de ani. Fosta profesoara d elimba romana a intrat in atentia publicului dupa ce a devenit cea mai batrana mama din lume si intrand astfel in Cartea.

Fabuloasa Nina Cassian, cea mai urata femeie din lume. De vineri in filmul Distanta dintre mine si mine. Idee: Ada Solomon, film de Mona Nicoara si Dana Bunescu

Nu-i de nasul tau Nina! Dar totusi du-te la film. Vezi, ai muschi sa-ntelegi comunismul trait de ea? Dar creier sa pricepi cum poti fi atat de creativ ca ea in vreme de cenzura? Du-te la film s-o vezi pe Nina Cassian, cum te strapunge cu inteligenta. Sa fii uimit cum se acuza, se joaca, cum explica, sa numeri cate tigari fumeaza. Du-te sa vezi cu adevarat ce inseamna sa fii fabulos, sa fii Uroborus, chiar de esti cea mai urata femeie din lume. CLICK pentru vizionarea filmului.

S-A AFLAT... Ea e cea mai importanta femeie din CLANUL GUTA! Manelistul nu-i iese din cuvant

Nicolae Guta e cunoscut pentru numeroasele sale relatii, casnicii si copii pe care ii are, scrie Stirescu. Ei, bine, atunci toata lumea se intreaba, pe buna dreptate: Care o fi cea mai importanta femeie di.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )