Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep debuteaza la Toronto. S-a anuntat ora meciului pe care il va juca impotriva slovacei Magdalena Rybarikova

Adevărul Adevărul,
Simona Halep debuteaza la Toronto. S-a anuntat ora meciului pe care il va juca impotriva slovacei Magdalena Rybarikova

Simona Halep este singura jucatoare din Romania ramasa pe tabloul principal al turneului care se desfasoara la Toronto. continuă pe Adevărul

Simona Halep a dezvaluit la Toronto care a fost una dintre marile ei greseli, facute la inceputul carierei. Am stat prea mult acolo!

Simona Halep s-a aflat ieri in centrul atentiei la Toronto. inconjurata de ziaristi, ea a povestit cu ce ganduri a venit la turneul canadian, ce spera sa mai realizeze in 2017.

Rogers Cup: Partida dintre Simona Halep si Magdalena Rybarikova se va disputa in noaptea de miercuri spre joi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va infrunta, in noaptea de miercuri spre joi, la ora 02. 00 ora Romaniei), pe Magdalena Rybarikova Slovacia), locul 33 WTA, in turul secund al turneului Rogers Cup Toronto).

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Toronto

Cap de serie numarul 2 in turneul WTA Premier de la Toronto, Simona Halep a aflat marti seara impotriva cui va debuta la competitia canadiana.

Simona Halep a dezvaluit cu cine ar vrea sa joace la turneul de la Toronto: A treia oara sper sa fie cu noroc!

Simona Halep va intra direct in turul al doilea al turneului de la Toronto, deoarece fiind printre favorite a avut bye in runda inagurala.

Simona Halep, adversara tare in primul meci la Toronto

Desemnata cap de serie numarul 2 la Rogers Cup de la Toronto, turneu pe care in urma cu un an il castiga la Montreal, Simona Halep va avea primul tur liber in concursul de 2. 7 milioane de dolari.

Simona Halep: Citesc pe Internet citate care ma motiveaza. Ele imi dau forta sa merg mai departe

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, luni seara, intr-o conferinta de presa la Toronto, ca strategia ei pentru a se motiva este sa citeasca citate pe Internet.

Adevarul Live: Simona Halep, sansa uriasa pentru locul unu!

Simona Halep incepe maine asaltul la Toronto, unde are de aparat trofeul cucerit anul trecut . Romanca se lupta cu Pliskova si Angelique Kerber pentru locul unu mondial .

Simona Halep a dezvaluit care a fost una dintre marile ei greseli, facute la inceputul carierei. Am stat prea mult acolo!

Simona Halep s-a aflat luni, 7 august, in centrul atentiei la Toronto. Simona a povestit cum s-a refacut psihic dupa ratarea la mustata a titlului la Roland Garros, scrie.

Simona Halep despre Rogers Cup: Sunt unele turnee la care ma simt ca acasa. Acesta este unul dintre ele

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a declarat ca se simte ca acasa la Rogers Cup, turneu care se desfasoara alternativ la Montreal si Toronto, subliniind ca atmosfera este foarte buna, iar publicul ii este mereu aproape.

Simona Halep, mesaj superb la adresa unei colege din circuitul WTA

Simona Halep a laudat-o pe Karolina Pliskova pentru primul lor WTA pe care l-a obtinut. Romanca a avut doar cuvinte frumoase la adresa liderului mondial si spune ca a ajuns pe acest loc pentru ca a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )