Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep despre Rogers Cup: Sunt unele turnee la care ma simt ca acasa. Acesta este unul dintre ele

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep despre Rogers Cup: Sunt unele turnee la care ma simt ca acasa. Acesta este unul dintre ele

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a declarat ca se simte ca acasa la Rogers Cup, turneu care se desfasoara alternativ la Montreal si Toronto, subliniind ca atmosfera este foarte buna, iar publicul ii este mereu aproape. continuă pe Hotnews

Simona Halep a abandonat meciul din sferturile turneului de la Washington, urmeaza un meci in turul secund al Rogers Cup

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, este acceptata direct in mansa a doua a turneului de categrie Premier 5 Rogers Cup de la Toronto. Ea va evolua in aceasta mansa cu croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 30 WTA, sau cu americanca.

Monica Niculescu si Ana Bogdan, adversare in calificari la Rogers Cup

Jucatoarele Monica Niculescu, locul 59 WTA si favorita 9, si Ana Bogdan, locul 105 WTA, vor fi adversare in primul tur al calificarilor la turneul Rogers Cup de la Toronto, la care pe tabloul principal Simona Halep este cap de serie 2, informeaza News. ro.

Simona Halep, adversara tare in primul meci la Toronto

Desemnata cap de serie numarul 2 la Rogers Cup de la Toronto, turneu pe care in urma cu un an il castiga la Montreal, Simona Halep va avea primul tur liber in concursul de 2. 7 milioane de dolari.

Simona Halep si-a aflat posibilele adversare de la Toronto. Cosmarul acestui an ii poate iesi in fata in sferturi

Simona Halep va juca saptamana viitoare la Rogers Cup, care anul acesta se disputa la Toronto, dupa ce acum un an a avut loc la Montreal.

Irina Begu si Sorana Cirstea s-au calificat pe tabloul principal la Rogers Cup. Urmeaza meciuri de foc pentru ele

Irina-Camelia Begu, locul 38 WTA si favorita 2 in calificari, si Sorana Cirstea, locul 54 WTA si favorita 7, au acces, pe tabloul principal la turneul Rogers Cup, de la Toronto.

Rogers Cup: Irina Begu si Sorana Cirstea s-au calificat pe tabloul principal

Jucatoarele Irina-Camelia Begu, locul 38 WTA si favorita 2 in calificari, si Sorana Cirstea, locul 54 WTA si favorita 7, au acces, duminica, pe tabloul principal la turneul Rogers Cup de la Toronto.

Rogers Cup: Irina-Camelia Begu a acces in ultimul tur al calificarilor

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 38 WTA, a acces, sambata, in ultimul tur al calificarilor la turneul Rogers Cup de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare totala de 2. 139 de dolari, informeaza News. ro.

Rogers Cup: Monica Niculescu s-a retras din calificari, Ana Bogdan o va intalni pe rusoaica Ekaterina Alexandrova

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 59 WTA, s-a retras, sambata, din calificari de la Rogers Cup de la Toronto, astfel ca Ana Bogdan, pozitia 105 in ierarhia mondiala, o va intalni pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 90 WTA.

Simona Halep a ajuns pe mana medicilor. Ce spun doctorii despre starea romancei

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a confruntat cu mari probleme din cauza caniculei. A ajuns si pe mana medicilor, pentru a fi sigura ca totul este in regula, inainte de competitia de la.

Simona Halep dezvaluie sfatul dat Biancai Andreescu: Daca e gresit, imi pare rau

Simona Halep a dezvaluit recent ca i-a oferit un sfat tenismenei canadiene de origine romana, Bianca Andreescu, sportiva considerata o mare speranta a tenisului feminin, in a carei ascensiune, Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )