Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep, demonstratie de forta in primul tur la Madrid

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, demonstratie de forta in primul tur la Madrid

Simona Halep a debutat in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 18:30, contra japonezei Misaki Doi. Un meci dominat autoritar de Halep si castigat fara nicio emotie, desi in debutul setului secund japoneza a reusit trei game-uri la rand revenind pe tabela de la 0-2. continuă pe Online Sport

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur la Madrid

Ajunsa pe locul 7 mondial in urma eliminarii de la Stuttgart, Simona Halep va intra la Madrid direct in primul tur.

LIVE Simona Halep in primul tur la Madrid (duminica, dupa 18:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 18:30, contra japonezei Misaki Doi. Meciul va fi transmis live text in aceasta pagina.

Simona Halep are meci usor in primul tur de la Madrid. Sorana Cirstea si Irina Begu n-au fost la fel de norocoase

Simona Halep va juca in primul tur de la Mutua Madrid Open cu japoneza Misaki Doi, locul 45 WTA. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

Surpriza uriasa pentru Simona Halep, inaintea turneului de la Madrid

Simona Halep a petrecut noaptea de inviere si dimineata de Pasti departe de casa, asa cum fac de altfel toti tenismenii. Romanca i-a avut insa alaturi pe doi dintre oamenii foarte.

Simona Halep, aparitie surpriza inainte de turneul de la Madrid

Simona Halep se afla la Madrid, acolo unde a inceput deja pregatirile alaturi de antrenorul ei Darren Cahill, pentru turneul lui Ion Tiriac, care incepe sambata. insa dupa o sesiune de.

incep surprizele in Spania. Roberta Vinci, eliminata in primul tur la Madrid Open

Jucatoarea italiana de tenis Roberta Vinci, numarul 8 mondial si cap de serie 7, a fost eliminata, duminica, in primul tur la Madrid Open, de Danka Kovinici, din Muntenegru, 47 WTA.

Simona Halep a avut parte de o surpriza inedita in dimineata de Pasti, la Madrid!

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua cu japoneza Misaki Doi, 45 WTA, in primul tur al Madrid Open, duminica, dar nu mai devreme de ora 18.

Simona Halep stie cu mingea si la tenis de masa (video)

In asteptarea meciului cu Misaki Doi din primul tur al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep si-a testat indemanarea la o partida de tenis de masa.

Irina Begu a invins-o pe Eugenie Bouchard in primul tur la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a invins-o pe Eugenie Bouchard Canada) cu 6-4, 3-6, 6-4, duminica, in runda inaugurala a turneului WTA Premier de la Madrid.

Simona Halep, in turul al doilea al turneului WTA Premier de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a sasea favorita, s-a calificat in runda a doua a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, duminica, dupa ce a trecut de japoneza Misaki Doi, cu 6-0, 6-3.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )