Libnet.ro
UNICEF

21:00

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur la Madrid

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur la Madrid

Ajunsa pe locul 7 mondial in urma eliminarii de la Stuttgart, Simona Halep va intra la Madrid direct in primul tur. continuă pe Online Sport

Simona Halep are meci usor in primul tur de la Madrid. Sorana Cirstea si Irina Begu n-au fost la fel de norocoase

Simona Halep va juca in primul tur de la Mutua Madrid Open cu japoneza Misaki Doi, locul 45 WTA. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

Simona Halep, aparitie surpriza inainte de turneul de la Madrid

Simona Halep se afla la Madrid, acolo unde a inceput deja pregatirile alaturi de antrenorul ei Darren Cahill, pentru turneul lui Ion Tiriac, care incepe sambata. insa dupa o sesiune de.

WTA Madrid: Incepe turneul Premier Mandatory - Simona Halep nu are puncte de aparat, dupa ce a fost eliminata in turul intai in 2015

Pe 30 aprilie va incepe turneul Premier Mandatory de la Madrid, competitie la startul careia se vor gasi cele mai bune jucatoare din circuitul WTA. Eliminata in 2015 inca din turul intai, Simona Halep nu va avea de aparat niciun punct la competitia de la Caja Magica. Pe langa numarul sapte mondial, la intrecere vor mai lua parte si alte jucatoare din Romania: Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu si Sorana Carstea a primit un wild-card din partea organizatorilor).

Simona Halep s-a reunit cu Darren Cahill la Madrid

Jucatorea Simona Halep, numarul 7 mondial in aceasta saptamana, se pregateste intens pentru revenirea in circuit.

Simona Halep si-a testat dictia pe cele mai grele jucatoare din circuit (video)

A pronunta numele unor jucatoare precum Caroline Wozniacki, Anastasia Pavlyuchenkova sau Timea Bacsinszky poate fi mai dificil decat a juca impotriva lor si a le invinge pe terenul de tenis. Simona Halep a simtit-o pe propria piele intr-un exericitiu de dictie pus la cale de WTA. Vedeti mai jos cum s-a descurcat jucatoarea noastra.

Simona Halep, aproape de a le face o surpriza bucurestenilor. inca nu stim sigur, dar sunt sanse mari!

Simona Halep nu se afla in cel mai bun moment al carierei ei, cazand anul acesta de pe locul 2 pe pozitia a saptea in clasamentul WTA.

De ce nu o mai sprijina Ion Tiriac pe Simona Halep. Dezvaluirile lui Ilie Nastase

Ion Tiriac, considerat pana nu demult managerul din umbra al Simonei Halep, nu a mai fost alaturi de aceasta in ultimele luni. intrebat care ar fi motivul pentru care Tiriac s-a.

De ce a disparut Ion Tiriac de langa Simona Halep? Ilie Nastase a dezvaluit din ce motiv s-a produs ruptura

Daca anul trecut Ion Tiriac era o prezenta constanta langa Simona Halep, omul de afaceri este vazut din ce in ce mai rar alaturi de jucatoarea noastra.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2624 seconds )