Libnet.ro
UNICEF

21:00

Simona Halep despre grupa de la Turneul Campioanelor: E grea, dar n-am nimic de pierdut

Online Sport Online Sport,
Simona Halep despre grupa de la Turneul Campioanelor: E grea, dar n-am nimic de pierdut

Simona Halep face parte din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor si va debuta in competitie, duminica, impotriva unei jucatoare care a privat-o de a doua finala de Mare Slem din cariera. continuă pe Online Sport

Simona Halep debuteaza la Turneul Campioanelor duminica intr-un meci cu Flavia Pennetta

Simona Halep, locul 2 WTA, debuteaza in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, duminica dimineata, de la ora 09. 00, urmand sa joace impotriva italiencei Flavia Pennetta locul 8 WTA), au anuntat organizatorii competitiei de la Singapore.

Simona Halep, despre Turneul Campioanelor: Fiecare jucatoare are aici o sansa sa castige titlul

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, considera Turneul Campioanelor drept o intrecere deschisa in absenta liderului WTA, americanca Serena Williams, astfel ca oricare participanta poate castiga titlul la Singapore, transmite Mediafax.

Simona Halep, in grupa de la Singapore. Romanca are cele mai bune cifre

Simona Halep arata cel mai bine, ca cifre,in grupa sa de la Singapore din 2015. Realitatea din teren va arata daca lucrurile vor sta conform cifrelor sau nu.

Simona Halep la Singapore: grupa infernala pentru romanca. A pierdut 13 din cele 18 meciuri cu adversarele ei

Simona Halep e favorita numarul 1 la Turneul Campioanelor 25 octombrie 1 noiembrie), iar constanteanca tocmai a aflat din ce grupa va face parte la ultima competitie la care va participa in 2015.

LIVE Simona Halep-Flavia Pennetta la Turneul Campioanelor (Duminica, ora 9:00)

Urmariti duminica de la ora 9:00, live text in aceasta pagina, meciul de debut pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore. Jucatoarea noastra o intalneste in Grupa Rosie pe italianca Flavia Pennetta, ultima castigatoare a turneului US Open si sportiva care se va retrage din activitate dupa aceasta competitie.

Simona Halep, relaxata inainte de Turneul Campioanelor. Prima imagine postata din Singapore

Simona Halep, 2 WTA, prezenta la Singapore pentru Turneul Campioanelor, care debuteaza pe 25 octombrie, a postat pe contul sau de Facebook prima imagine de cand a ajuns in orasul asiatic.

Turneul Campioanelor. Simona Halep: Nu am nimic de pierdut si nici asteptari

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, ca grupa in care va evolua la Turneul Campioanelor, cu Maria Sarapova, Flavia Pennetta si Agnieska Radwanska, este grea, dar a precizat ca isi doreste sa joace la cel mai bun nivel al sau si a spus ca nu are nimic de pierdut.

Tragerea la sorti a grupelor la Turneul Campioanelor. Halep cu Sharapova in cea mai grea grupa posibila!

Primele emotii pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor, vineri dupa ora 13:30, cand a avut loc tragerea la sorti a celor doua grupe. Meciurile debuteaza duminica.

Analiza: Simona Halep impotriva celor trei adversare din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor

Simona Halep a ajuns la Turneul Campioanelor din acest an din postura de principala favorita, dupa ce lidera mondiala Serena Williams a declinat participarea. Chiar si asa, Halep trebuie sa puna in teren cel mai bun tenis al sau pentru a ajunge in semifinale.

Turneul Campioanelor: Simona Halep si-a aflat adversarele din Grupa ROSIE. Duel cu marea sa RIVALA

Simona Halep, 2 WTA si principala favorita, va evolua in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor, de la Singapore. Romanca va avea parte de dueluri foarte dificile in compania unor jucatoare precum Maria Sarapova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )