Libnet.ro
UNICEF

05:15

Simona Halep a dezvaluit detaliile contractului pe care il are cu Darren Cahill. Cum explica iesirile la adresa fostrului sau antrenor, Victor Ionita

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a dezvaluit detaliile contractului pe care il are cu Darren Cahill. Cum explica iesirile la adresa fostrului sau antrenor, Victor Ionita

Simona Halep este antrenata de la inceputul acestui an, cu acte in regula, de australianul Darren Cahill, unul dintre cei mai buni tehnicieni din tenis. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Nu am un complex fata de Sarapova. / O simpatizez foarte mult pe Serena

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica seara, la emisiunea Garantat 100% de la TVR, ca nu are vreun complex in fata rusoaicei Mariei Sarapova, locul 5 mondial, subliniind ca jocul acesteia si experienta fac diferenta intre ele. Simona Halep a mai spus ca si-ar dori sa lucreze cat mai mult cu antrenorul australian Darren Cahill, subliniind ca nu s-ar vedea pregatita de francezul Patrick Mouratoglou, cel care o antreneaza pe Serena Williams, locul 1 mondial.

Simona Halep, marturisiri despre slabiciunile ei, rivalitatea cu Maria Sharapova si relatia cu Darren Cahill

Invitata unei emisiuni la postul public de televiziune, emisiunea inregistrata inaintea plecariispre Australia, Simona Halep a vorbit despre tenis, despre pasiunile si slabiciunile sale.

Simona Halep: tenisul este geometrie

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica seara, la emisiunea Garantat 100% de la TVR, ca nu are vreun complex in fata rusoaicei Mariei Sarapova, locul 5 mondial, subliniind ca jocul acesteia si experienta fac diferenta intre ele.

Simona Halep, despre Maria Sarapova: Nu am un complex fata de ea

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica seara ca nu are vreun complex in fata rusoaicei Mariei Sarapova, locul 5 mondial, subliniind ca jocul acesteia si experienta fac diferenta intre ele,.

Scenariu de cosmar pentru Simona Halep inainte de Australian Open. Sarapova, posibil adversar inca din sferturi

Simona Halep are nevoie de o tragere la sorti favorabila la Australian Open, pentru a merge cat mai departe in primul Grand Slam al anului.

LIVE Simona Halep-Caroline Garcia in turul 2 la Sydney (marti, dupa ora 9:00)

Simona Halep debuteaza in 2016 direct in turul 2 la Sydney, turneu unde jucatoare noastra face figura de principala favorita.

Simona Halep, cap de serie numarul 2 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a fost desemnata a doua favorita la castigarea Australian Open, cel dintai turneu de Mare Slem in tenisul mondial si care debuteaza la Melbourne pe 18 ianuarie.

WTA Sydney: Simona Halep vs Caroline Garcia se va disputa marti, nu inainte de ora 09:00

Simona Halep a aflat ziua in care va debuta la turneul WTA de la Sydney n. r. primul meci oficial din 2016), numarul doi mondial urmand sa o intalneasca marti pe Caroline Garcia 34 WTA), nu inainte de ora 09:00, ora Romaniei.

VIDEO Simona Halep a jucat cu Don Juan din tenis, barbatul care le-a rascolit pe Serena si pe Maria Sarapova

In asteptarea debutului la turneul de la Sydney, care se va produce marti, Simona Halep a ajuns sa joace cu Don Juan din tenis.

Simona Halep doreste adversare puternice

Simona Halep, locul 2 WTA, a oferit un interviu inaintea debutului la turneul de la Sydney, referindu-se la accidentarea care a obligat-o sa se retraga de la Brisbane. Ea a declarat inaintea primului sau meci din 2016: Vreau sa am parte numai de infruntari grele la Sydney, sa fiu pregatita pentru Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )