Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep: tenisul este geometrie

România Liberă România Liberă,
Simona Halep: tenisul este geometrie

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica seara, la emisiunea Garantat 100% de la TVR, ca nu are vreun complex in fata rusoaicei Mariei Sarapova, locul 5 mondial, subliniind ca jocul acesteia si experienta fac diferenta intre ele. continuă pe România Liberă

Simona Halep NU isi va apara titlul in turneul de la Dubai

Jucatoarea Simona Halep, numarul 2 in tenisul mondial, nu isi va apara titlul cucerit anul trecut in turneul WTA de la Dubai.

Pumnii stransi pentru Simona Halep. Sportiva a revenit pe terenul de tenis

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis dupa 2 zile de pauza. Romanca spera sa poata juca la Sydney, dupa ce a fost nevoita sa abandoneze la Brisbane. Simona nu este refacuta complet dupa leziunea la.

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Sydney

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 2 mondial, este principala favorita la turneul WTA Premier de la Sydney, unde va juca direct in turul doi, cu invingatoarea din meciul dintre sportivele franceze Caroline.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Sydney

Jucatoarea Simona Halep este principala favorita a turneului WTA de la Sydney, ultimul concurs inaintea debutului Australian Open, cel dintai turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep s-a decis sa spuna totul despre viata ei

Jucatoarea de tenis Simona Halep este invitata primei editii din anul 2016 a emisiunii Garantat 100%, care va fi difuzata duminica, de la ora 21. 00, la TVR 1, TVR HD si, online, pe TVR+. Catalin Stefanescu.

Simona Halep, despre Maria Sarapova: Nu am un complex fata de ea

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica seara ca nu are vreun complex in fata rusoaicei Mariei Sarapova, locul 5 mondial, subliniind ca jocul acesteia si experienta fac diferenta intre ele,.

Simona Halep: in tenis nu sunt prietenii profunde, Sarapova si Bouchard nu vorbesc cu nimeni. De ce nu merge la psiholog si ce facultate vrea sa faca

Simona Halep a fost invitata lui Catalin Stefanescu la emisiunea Garantat 100%, de la TVR. Ea a vorbit despre relatiile din tenis, despre preferintele ei culinare, despre dopajul in tenis sau despre modelele ei.

Simona Halep doreste adversare puternice

Simona Halep, locul 2 WTA, a oferit un interviu inaintea debutului la turneul de la Sydney, referindu-se la accidentarea care a obligat-o sa se retraga de la Brisbane. Ea a declarat inaintea primului sau meci din 2016: Vreau sa am parte numai de infruntari grele la Sydney, sa fiu pregatita pentru Australian Open.

Simona Halep la Sydney: cand va debuta a doua jucatoare a lumii in competitie si ce romanca va fi luni in actiune

Din postura de cap de serie numarul 1 la Sydney, Simona Halep a ajuns direct in turul II, acolo unde o va intalni pe Caroline Garcia Franta, 34 WTA).

Simona Halep la Sydney: jucatoarea noastra si-a aflat prima adversara. N-a mai jucat niciodata impotriva ei

Simona Halep ar trebui sa debuteze marti in turneul de la Sydney, acolo unde a fost admisa direct in turul al doilea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2347 seconds )