Libnet.ro
UNICEF

20:46

Simona Halep, a doua cea mai buna jucatoare din lume pe zgura

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, a doua cea mai buna jucatoare din lume pe zgura

Cei de la WTA au realizat cu putine zile inaintea turneului de la Roland Garros o ierarhie interesanta a celor mai bune jucatoare din lume pe zgura, suprafata de joc de la Paris. continuă pe Online Sport

O braileanca, cea mai buna eleva din Romania la limba greaca moderna. Uniunea Elena ii ofera salariul minim pe economie, timp de un an

O eleva de clasa a VIII-a din Braila performeaza la limba neogreaca, la categoria sa de varsta. in anul 2015, eleva a castigat premiul I la Olimpiada Internationala de Limba Neogreaca, iar.

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 6,3%, in perioada 9-16 mai 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET si a indicelui extins BET-XT, raportat la moneda euro.

Tenis: Simona Halep se afla printre primele jucatoare in topul specialistelor pe zgura. Vezi clasamentul

Simona Halep a fost desemnata miercuri a doua jucatoare din circuit, in acest moment, cu cele mai multe puncte castigate pe zgura. Turneul de la Roland Garros, dotat cu premii totale in valoare.

Viata in cea mai saraca localitate din Romania. Singura speranta a ramas doar sfarsitul:Sunt betivi si puturosi. De unde sa aiba, daca nu muncesc?

Comuna teleormaneana Necsesti, declarata drept cea mai saraca localitate din Romania, este locul care pare sa isi astepte sfarsitul. Oamenii abia traiesc de la o zi alta, pamantul nu-l munceste mai nimeni, nu exista apa curenta, canalizare, nici macar o farmacie. Si nici copii nu se mai nasc. De vina sunt puturosii, sau autoritatile, sau, pur si simplu, viata.

Viata in cea mai saraca localitate din Romania. Sunt betivi si puturosi. De unde sa aiba, daca nu muncesc?

Comuna teleormaneana Necsesti, declarata cea mai saraca localitate din Romania, este locul care pare sa isi astepte sfarsitul. Oamenii abia traiesc de la o zi alta, pamantul nu-l munceste mai nimeni, nu exista apa curenta, canalizare, nici macar o farmacie. Si nici copii nu se mai nasc. De vina sunt puturosii, sau autoritatile, sau, pur si simplu, viata.

Fosta angajata a Facebook: A fost cea mai toxica experienta din viata mea

Oportunitatea de a lucra la Facebook sau la orice companie-gigant din gama ei suna excelent pentru majoritatea dintre noi. Si poate ca e, dar un fost angajat prezinta si o alta perspectiva asupra acestei experiente, intr-un articol anonim care face inconjurul internetului. Munca la Facebook, chiar si in calitate de contractor, ar fi trebuit sa [].

O fata din Braila, cea mai buna eleva din Romania la limba greaca moderna. Uniunea Elena ii ofera salariul minim pe economie, timp de un an

Braila, orasul care pe vremuri avea ce mai mare comunitate de greci din Romania, se poate lauda cu o eleva de clasa a VIII-a care performeaza la limba neogreaca, la categoria sa de varsta.

O italianca, cea mai in varsta persoana din lume, a dezvaluit secretul longevitatii sale. Oh Doamne, sunt pe pamantul asta de cand lumea

Italianca Emma Morano, cea mai batrana persoana din lume, a dezvaluit secretul longevitatii sale, si anume, ea a consumat zilnic oua crude, a dormit bine, dar s-a si delectat cu cateva paharele de.

Simona Halep, a doua jucatoare a lumii pe zgura

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, clasata pe locul sase in ierarhia WTA, a fost desemnata, miercuri, a doua jucatoare din circuit, in momentul actual, cu cele mai multe puncte.

Clasamentul WTA: Simona Halep a cazut pe 6; Romania are patru jucatoare in TOP 100

Simona Halep ocupa, incepand de luni, locul 6 in ierarhia WTA, pozitie pe care a cazut dupa eliminarea prematura din turneul Premier 5 de la Roma. Romania are patru jucatoare in TOP 100: Halep, Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu si Sorana Carstea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )