Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep dupa victoria impotriva Elinei Svitolina: Nu prea stiu cum am revenit

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep dupa victoria impotriva Elinei Svitolina: Nu prea stiu cum am revenit

Nu prea stiu cum am revenit, a declarat Simona Halep dupa victoria impotriva ucrainencei Elina Svitolina, cu scorul de 3-6, 7-6 8/6), 6-0, in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre victoria din meciul cu Suarez-Navarro: Cel mai bun meci din acest an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

Roland Garros: Simona Halep joaca miercuri in sferturi cu Elina Svitolina, nu mai devreme de ora 15.00

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, va juca miercuri, in sferturile turneului de la Roland Garros, cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA si cap de serie numarul 5. Meciul este al doilea de pe arena Suzanne-Lenglen si nu va incepe mai devreme de ora 15. 00, potrivit News. ro.

ELINA SVITOLINA-SIMONA HALEP LIVE VIDEO STREAM. Meci extrem de greu pentru Halep in ELINA SVITOLINA-SIMONA HALEP LIVE VIDEO STREAM

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

Simona Halep: Nu mi-am dat seama ca Elina Svitolina a avut minge de meci

Simona Halep a declarat, dupa ce a intors soarta unei partide ce parea pierduta, cu Elina Svitolina, in sferturile de finala de la Roland Garros, ca nu si-a dat seama ca adversara ei a avut o minge de meci. Romanca a recunoscut ca nu a jucat foarte bine miercuri, dar a precizat ca lucrul cel mai important a fost ca nu a renuntat la lupta.

Nu stiu cum am revenit. Simona Halep, prima reactie dupa victoria fabuloasa de la Roland Garros

Simona Halep a facut un meci istoric, miercuri, in sferturi la Roland Garros, reusind o intoarcere fenomenala de scor in fata Elinei Svitolina, fosta adversara din finala de la Roma. Halep a.

Am un plan! Declaratia misterioasa a Elinei Svitolina inainte de confruntarea de la Roland Garros cu Simona Halep

Simona Halep o va intalni in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros pe ucraineanca Elina Svitolina.

Roland Garros: Simona Halep vs Elina Svitolina 3-6, 7-6 (6), 6-0/ Greu de ucis, varianta romaneasca - Simona Halep, in semifinale la Paris

Cadere, frustrare, mingi moi, retururi scurte, racheta aruncata: Simona Halep a fost impinsa de Elina Svitolina pe marginea prapastiei. Nu a fost suficient sa revina incredibil in setul al doilea pana la 6-5 in favoarea ei, pentru ca s-a trezit in fata ochilor cu o minge de meci in tiebreak. Cu strigate de lupta scoase parca din filmele cu tenta istorica, Simona a supravietuit, a impins meciul in decisiv, iar acolo nu i-a mai dat nicio sansa Elinei 6-0). Halep este in semifinale la Roland Garros fara sa fie nevoie de o aprobare a TAS-ului in acest sens. Karolina Pliskova este muntele pe care Simona trebuie sa il escaladeze in drumul spre finala Grand Slam-ului parizian. Se actualizeaza.

Face parte din programul de guvernare: Aroganta incredibila a lui Serban Nicolae dupa victoria lui Halep din sferturile Roland Garros

Simona Halep a realizat o victorie incredibila in sferturile de finala de la Roland Garros invingandu-o pe Elina Svitolina cu 3-6 7-6 6-0, dupa ce a fost condusa la un moment dat cu 3-6 1-5.

Ilie Nastase, PRIMA REACTIE, dupa victoria superba a Simonei Halep la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa un meci spectaculos cu Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0. Ilie Nastase este in culmea fericirii in urma victoriei superbe obtinut.

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO ONLINE STREAM LIVE. Halep e favorita in SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO ONLINE STREAM LIVE

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO ONLINE STREAM LIVEJucatoarea romana de tenis Simona Halep a ajuns in sferturile turneului de la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )