Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep dupa victoria cu Timea Babos: Nu stiu cum am reusit sa revin

Online Sport Online Sport,
Simona Halep dupa victoria cu Timea Babos: Nu stiu cum am reusit sa revin

Simona Halep s-a luptat din greu cu Timea Babos pentru calificarea in optimile de finala la US Open. Jucatoarea noastra a revenit de la 0-2 si 1-3 in setul secund pentru a inchide meciul dupa o alta revenire in game. continuă pe Online Sport

Declaratia surprinzatoare a Simonei Halep, dupa victoria din meciul cu Timea Babos

Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, a recunoscut romanca Simona Halep, locul 5 in ierarhia WTA, care a trecut cu mari emotii de unguroaica Timea Babos N. 34), 6-1, 2-6, 6-4, sambata, i.

Cadou misterios pentru Simona Halep, dupa o noua victorie la US Open

Simona Halep a fost recompensata de sponsori dupa ce a obtinut calificarea in turul al treilea de la US Open. Simona a primit cadoul joi seara, dupa ce a invins-o pe Lucie Safarova cu scorul de 6-3,.

US Open: Simona Halep vs Timea Babos 6-1, 2-6, 6-4/ Halep, in optimi cu mari emotii - Luptatoarea

Dupa 24 de minute, Simona Halep era in grafic, favorita numarul 5 castigand primul set al partidei cu Timea Babos 34 WTA) cu un categoric 6-1. Au urmat insa momente in care Halep si-a pierdut luciditatea, rautatea din lovituri si inspiratia. Unguroaica a dus disputa in decisiv, acolo unde a condus la un moment dat cu 3-1. Simona a avut insa puterea sa revina si sa se impuna cu 6-4, dupa o partida intensa, care a durat doua ore si sapte minute 6-1, 2-6, 6-4). In urma acestei victorii, jucatoarea noastra a atins faza optimilor de la US Open, acolo unde o va intalni pe Carla Suarez Navarro 12 WTA).

Simona Halep s-a calificat in optimi la US Open dupa ce a invins-o pe Timea Babos

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la US Open dupa ce a invins-o pe unguroaica Timea Babos, informeaza B1 TV. Sportiva noastra s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 2-6, 6-4. Al.

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Timea Babos in turul 3

Pentru al treilea meci consecutiv la editia din acest an al US Open Simona Halep a jucat in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe si a avut parte de un meci extrem de greu cu Timea Babos din Ungaria.

Simona Halep isi cunoaste adversara din turul 3 la US Open

Jucatoarea noastra s-a calificat in turul 3 dupa victoria stransa cu Lucie Safarova si o va intalni pentru un locin optimi pe Timea Babos din Ungaria, a 31-a favorita a turneului.

Halep la US Open. S-a stabilit ora la careSimona o intalneste pe Timea Babos

Simona Halep joaca astazi in turul al treilea la US Open. Romanca a invins-o de doua ori pe Timea Babos in tot atatea meciuri disputate cu ea: scoruri 7-5, 6-1, in sferturile de finala ale turneului de la Bucuresti, in 2013, si 6-4, 6-0, in optimi la Guangzhou, in 2015.

LIVE US Open: Simona Halep-Timea Babos in turul 3 (18:00)

Pentru al treilea meci consecutiv la editia din acest an al US Open Simona Halep va juca in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe.

US Open: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala, dupa o partida dramatica

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, ocupanta locului 5 in clasamentul WTA, a castigat, sambata, scor 6-1, 2-6, 6-4, meciul disputat cu Timea Babos din Ungaria, in saisprezecimile de finala ale turneului de la US Open, dotat cu premii totale in valoare de 22,102,700 de dolari.

Simona Halep supravietuieste celui mai greu meci de pana acum la US Open

De peste doua ore a avut nevoie Simona Halep pentru obtinerea calificarii in optimile de finala la US Open la capatul unui meci de trei seturi cu Timea Babos din Ungaria.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )