Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE US Open: Simona Halep-Timea Babos in turul 3 (18:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE US Open: Simona Halep-Timea Babos in turul 3 (18:00)

Pentru al treilea meci consecutiv la editia din acest an al US Open Simona Halep va juca in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe. continuă pe Online Sport

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Timea Babos in turul 3

Pentru al treilea meci consecutiv la editia din acest an al US Open Simona Halep a jucat in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe si a avut parte de un meci extrem de greu cu Timea Babos din Ungaria.

US Open: Simona Halep vs Timea Babos 6-1, 2-6, 6-4/ Halep, in optimi cu mari emotii - Luptatoarea

Dupa 24 de minute, Simona Halep era in grafic, favorita numarul 5 castigand primul set al partidei cu Timea Babos 34 WTA) cu un categoric 6-1. Au urmat insa momente in care Halep si-a pierdut luciditatea, rautatea din lovituri si inspiratia. Unguroaica a dus disputa in decisiv, acolo unde a condus la un moment dat cu 3-1. Simona a avut insa puterea sa revina si sa se impuna cu 6-4, dupa o partida intensa, care a durat doua ore si sapte minute 6-1, 2-6, 6-4). In urma acestei victorii, jucatoarea noastra a atins faza optimilor de la US Open, acolo unde o va intalni pe Carla Suarez Navarro 12 WTA).

LIVE US Open: Simona Halep-Lucie Safarova in turul 2 (18:00)

Simona Halep o intalneste pe Lucie Safarova din Cehia, joi, in turul 2 la US Open, iar meciul va fi live text game cu game in aceasta pagina.

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Lucie Safarova in turul 2

Simona Halep a intalnit-o pe Lucie Safarova din Cehia, joi, in turul 2 la US Open, iar meciul a fost live text game cu game in aceasta pagina.

US Open: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala, dupa o partida dramatica

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, ocupanta locului 5 in clasamentul WTA, a castigat, sambata, scor 6-1, 2-6, 6-4, meciul disputat cu Timea Babos din Ungaria, in saisprezecimile de finala ale turneului de la US Open, dotat cu premii totale in valoare de 22,102,700 de dolari.

LIVE TEXT. Simona Halep se califica in actul 3 la US Open dupa un meci tensionat cu Lucie Safarova 6-3, 6-4

Meciul dintre Simona Halep si Lucie Safarova a fost singurul care s-a desfasurat la US Open joi, restul fiind amanate din cauza ploii. Simona a evoluat pe principala arena, care are in dotare acoperis. Romanca de pe locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a intalnit-o pe Luciei Safarova, din Cehia, locul 44 WTA, in turul al doilea al US Open.

US Open: Simona Halep, in turul trei dupa o victorie in doua seturi cu Lucie Safarova

Cu 44 de erori nefortate comise si 16 lovituri castigatoare, era greu de crezut ca Lucie Safarova 44 WTA) va reusi sa o elimine de la US Open pe Simona Halep, cap de serie numarul 5. Cu toate ca a avut unele momente de ratacire, Simona s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 27 de minute, reusind astfel sa se califice in turul trei al competitiei de la New York. Este dificil sa joci cu o stangace, am lucrat insa mult la agresivitatea mea pe teren. Gandesc ceva mai pozitiv in ultima perioada, a precizat Halep la finalul partidei cu jucatoarea din Cehia.

Halep la US Open. S-a stabilit ora la careSimona o intalneste pe Timea Babos

Simona Halep joaca astazi in turul al treilea la US Open. Romanca a invins-o de doua ori pe Timea Babos in tot atatea meciuri disputate cu ea: scoruri 7-5, 6-1, in sferturile de finala ale turneului de la Bucuresti, in 2013, si 6-4, 6-0, in optimi la Guangzhou, in 2015.

Simona Halep isi cunoaste adversara din turul 3 la US Open

Jucatoarea noastra s-a calificat in turul 3 dupa victoria stransa cu Lucie Safarova si o va intalni pentru un locin optimi pe Timea Babos din Ungaria, a 31-a favorita a turneului.

Simona Halep dupa victoria cu Timea Babos: Nu stiu cum am reusit sa revin

Simona Halep s-a luptat din greu cu Timea Babos pentru calificarea in optimile de finala la US Open. Jucatoarea noastra a revenit de la 0-2 si 1-3 in setul secund pentru a inchide meciul dupa o alta revenire in game.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )