Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep explica infrangerea cu Angelique Kerber: Nu vreau sa gasesc scuze

Online Sport Online Sport,
Simona Halep explica infrangerea cu Angelique Kerber: Nu vreau sa gasesc scuze

Simona Halep n-a reusit dubla pentru Romania in Fed Cup si a pierdut pentru prima data in cariera in fata lui Angelique Kerber, campioana din 2016 de la Australian Open. continuă pe Online Sport

Simona Halep, invinsa de Angelique Kerber in al treilea meci al intalnirii Romania-Germania din Fed Cup

Simona Halep, locul 6 WTA, a fost invinsa de Angelique Kerber, numarul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6, in al treilea meci al intalnirii cu Germania, din barajul pentru mentinerea in.

Irina Begu explica esecul cu Angelique Kerber: Intonarea imnurilor m-a emotionat!

Irina Camelia Begu a declarat, sambata, ca si-a dorit prea mult sa castige meciul cu Angelique Kerber si din acest motiv a comis prea multe greseli nefortate. Romania si Germania sunt la egalitate dupa prima zi de meciuri, scor 1-1.

Fed Cup: Simona Halep, invinsa categoric de Angelique Kerber

Pentru prima data in cariera Simona Halep a pierdut in fata nemtoaicei Angelique Kerber. S-a intamplat duminica dupa-amiaza in meciul celor doua din cadrul intalnirii de Fed Cup Romania-Germania de la Cluj.

Fed Cup: Simona Halep, invinsa categoric de Angelique Kerber. Nu stie daca joaca la Stuttgart

Pentru prima data in cariera Simona Halep a pierdut in fata nemtoaicei Angelique Kerber. S-a intamplat duminica dupa-amiaza in meciul celor doua din cadrul intalnirii de Fed Cup Romania-Germania de la Cluj.

LIVE TEXT: Simona Halep - Angelique Kerber, partida vedeta de la Cluj din Fed Cup s-a terminat. Kerber castiga cu 6-2, 6-2. Romania-Germania 1-2 la general

Simona Halep 6 WTA) a pierdut fara drept de apel in doua seturi identice 2-6, 2-6 meciul trei cu Angelique Kerber 3 WTA) partida vedeta de la Cluj din Fed Cup contra echipei Germaniei. Sansele echipei noastre de a egala formatia Germaniei la general si de a ramane in lupta depind de partida dintre Monica Niculescu cea care o va infrunta tot duminica pe Andrea Petkovic. Monica Niculescu o infrunta pe Andrea Petkovic in urma unei decizii strategice gindita de Alina Tecsor capitanul nejucator al echipei Romaniei.

Partida vedeta din Fed Cup: Simona Halep - Angelique Kerber, scor 2-6, 2-6

In partida vedeta de la Cluj in Fed Cup, Simona Halep a pierdut fara drept de apel meciul cu Angelique Kerber cu scorul 2-6, 2-6.

LIVE TEXT: Simona Halep - Angelique Kerber, partida vedeta de la Cluj din Fed Cup incepe duminica la ora 13:00

Simona Halep 6 WTA) si Angelique Kerber 3 WTA) joaca, duminica de la ora 13. 00, partida vedeta de la Cluj din Fed Cup.

Simona Halep, despre motivul infrangerii rusinoase din Fed Cup: Nu am simtit bine meciul!

Jucatoarea de tenis Simona Halep 6 WTA) a fost invinsa, duminica, de Angelique Kerber, numarul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6, iar Germania a preluat conducerea cu 2-1 in intalnirea cu.

VIDEO. Simona Halep o invinge pe Andrea Petkovic cu 2-1 la seturi in meciul doi la Cluj in Fed Cup. Romania-Germania 1-1 scorul la general

Simona Halep castiga meciul doi al intalnirii din Fed Cup contra Andreei Petkovic iar in urma acestui succes situatia la general acum este 1-1 intre Romiania si Germania. Amiontim in prima disputa a zilei de la Cluj Irina Begu a pierdut confruntarea cu Angelique Kerber.

Fed Cup: Romania - Germania 1-1. Simona Halep castiga un meci-maraton cu Andrea Petkovici!

Romania si Germania sunt la egalitate dupa primele doua jocuri contand pentru mentinerea in prima Grupa Mondiala a Fed Cup. Daca Angelique Kerber a trecut rapid de Begu, Simona a fost solicitata la maxim de Andrea Petkovici.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )