Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fed Cup: Romania - Germania 1-1. Simona Halep castiga un meci-maraton cu Andrea Petkovici!

Adevărul Adevărul,
Fed Cup: Romania - Germania 1-1. Simona Halep castiga un meci-maraton cu Andrea Petkovici!

Romania si Germania sunt la egalitate dupa primele doua jocuri contand pentru mentinerea in prima Grupa Mondiala a Fed Cup. Daca Angelique Kerber a trecut rapid de Begu, Simona a fost solicitata la maxim de Andrea Petkovici. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Fed Cup: Romania - Germania 0-1. Simona Halep si Andreea Petkovici merg in set decisiv

Fed Cup. Romania e condusa de Germania cu 1-0 in disputa pentru mentinerea in prima Grupa Mondiala. De Simona depinde sa incheiem ziua la egalitate.

LIVE Fed Cup, Romania - Germania 0-1. Urmeaza Halep cu Petkovic

Onlinesport. ro transmite sambata si duminica, de la ora 13:00 incepand, meciurile confruntarii Romania - Germania din barajul pentru ramanerea in Fed Cup. Irina Begu a deschis balul contra lui Angelique Kerber, numarul unu din echipa adversa. Urmeaza Simona Halep cu Andrea Petkovic.

VIDEO. Simona Halep o invinge pe Andrea Petkovic cu 2-1 la seturi in meciul doi la Cluj in Fed Cup. Romania-Germania 1-1 scorul la general

Simona Halep castiga meciul doi al intalnirii din Fed Cup contra Andreei Petkovic iar in urma acestui succes situatia la general acum este 1-1 intre Romiania si Germania. Amiontim in prima disputa a zilei de la Cluj Irina Begu a pierdut confruntarea cu Angelique Kerber.

LIVE Fed Cup, Romania - Germania 1-1. Halep egaleaza dupa un meci de aproape 3 ore

Onlinesport. ro transmite sambata si duminica, de la ora 13:00 incepand, meciurile confruntarii Romania - Germania din barajul pentru ramanerea in Fed Cup. Irina Begu a deschis balul contra lui Angelique Kerber, numarul unu din echipa adversa. In meciul al doilea de simplu s-au intalnitSimona Halep si Andrea Petkovic.

LIVE Fed Cup, Romania - Germania (sambata, 13:00)

Onlinesport. ro transmite sambata si duminica, de la ora 13:00 incepand, meciurile confruntarii Romania - Germania din barajul pentru ramanerea in Fed Cup.

FOTO Inspector Tiriac. Vizita surpriza a omului de afaceri la Cluj inainte de meciul de Fed Cup Romania Germania

Cunoscutul om de afaceri Ion Tiriac a efectuat o vizita supriza joi la Cluj, in prefata meciului de Fed Cup la tenis feminin intre Romania si Germania. Acesta nu va fi prezent insa la meciurile Romania Germania din weekend, fiind plecat la vanatoare in Ungaria.

FOTO Irina Begu si Kerber pasesc primele pe zgura de la Cluj, in meciul de Fed Cup Romania Germania. Programul jocurilor

Irina Begu si Angelique Kerber se vor infrunta sambata de la ora 13 in primul meci al confruntarii de Fed Cup dintre Romania si Germania programata in weekend la Sala Polivalenta din Cluj. in fata a peste 7. 500 de oameni Irina Begu trebuie sa isi ia revansa in fata Angeliquei Kerber, dupa infrangerea recenta, de la Charleston.

FOTOGALERIE Romania vs Germania 1-1/ Simona Halep aduce egalitatea - Victorie muncita cu Andrea Petkovic, meci maraton de aproape trei ore

Simona Halep a invins-o pe Andrea Petkovic si a stabilit scorul primei zile din intalnirea Romania vs Germania 1-1), contand pentru play-off-ul FedCup. Halep a avut nevoie de trei seturi echilibrate pentru a trece de o Andrea care a practicat un tenis de un foarte bun nivel. A fost 6-4, 6-75), 6-4, dupa o partida maraton de doua ore si 50 de minute. Am fost din nou foarte aproape de o victorie impotriva Simonei, insa cea mai mica relaxare mi-a fost taxata - Andrea Petkovic. Ce mai am de imbunatatit pe zgura? Multe, dar nu pot sa va spun acum pentru ca sunt prea obosita - Simona Halep.

Simona Halep vrea sa rezolve singura meciul de Fed Cup cu Germania. Hohote de ras in echipa Romaniei

Simona Halep isi propune un obiectiv ambitios la meciul de Fed Cup dintre Romania si Germania, ce are loc la Cluj pe 16 si 17 aprilie.

VIDEO. Simona Halep aduce echilibrul in partida din Fed Cup cu Germania, 1-1 la general, in urma succesului dramatic in trei seturi la Andrea Petkovic

Simona Halep 6 WTA) a invins-o, sambata dupa-amiaza, pe Andrea Petkovic, numarul 30 mondial, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4 in polivalenta de la Cluj si Romania a restabilit egalitatea 1-1) la finalul primei zile a intalnirii cu Germania, din cadrul barajului de mentinere in Grupa Mondiala a Fed Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )