Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep: A fost cel mai bun meci pe care l-am facut impotriva Serenei

Online Sport Online Sport,
Simona Halep: A fost cel mai bun meci pe care l-am facut impotriva Serenei

Simona Halep a declarat dupa infrangerea suferita, miercuri noapte, in fata liderei mondiale in sferturile de la US Open ca acesta a fost cel mai bun meci pe care l-a facut impotriva americancei din cele noua jucate pana acum. continuă pe Online Sport

Simona Halep, dupa eliminarea de la US Open: Cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodata impotriva Serenei. Am simtit ca sunt foarte aproape si am sanse sa castig

Serena Williams a fost pusa la incercare de Simona Halep, romanca afisand un joc excelent in fata jucatoarei cu cele mai multe victorii in meciurile de Grand Slam. Intr-o partida in care liderul mondial a reusit 18 asi, replica Simonei din setul doi a fost pe masura. In setul decisiv, Halep a coborat nivelul si s-a recunoscut invinsa dupa doua ore si 14 minute, scor 6-2, 4-6, 6-3. Simona s-a declarat multumita de jocul sau, precizand ca a fost cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodata impotriva Serenei.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a pierdut meciul cu Serena Williams

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca miercuri, in sferturile turneului US Open, a facut cel mai bun meci al sau impotriva Serenei Williams, chiar daca a pierdut in trei.

Unde instalezi un router pentru cel mai bun semnal

Daca ai probleme cu acoperirea Wi-Fi, ar fi bine sa inveti cateva reguli pentru a sti unde instalezi un router pentru cel mai bun semnal. Nu cred ca exista o variatie de preturi la fel de mare ca la router in prea multe alte domenii. Exista un router cu mai putin de 100 lei si [].

FMI vrea ca Fiscul sa negocieze legea cu multinationalele in privinta preturilor de transfer. ,,Instantele nu sunt cel mai bun loc de rezolvare a diferentelor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) trebuie sa poata negocia intelegeri cu contribuabilii, pentru ca instantele nu sunt cel mai bun loc de rezolvare a diferentelor, arata un raport realizat de catre Fondul Monetar.

Rasul este cel mai bun medicament: Cele mai bune farse ale celebrei prezentatoare Ellen DeGeneres (VIDEO)

Rasul, acest medicament nepretuit este distractiv, gratuit si usor de utilizat, a fost utilizat cu succes si de celebra prezentatoare tv Ellen DeGeneres. Pe pagina de Facebook The Inquisitr a fost postat.

US Open: Serena Williams vs Simona Halep 6-2, 4-6, 6-3/ Halep, eliminata in sferturi - Serena, masina de servit

Simona Halep a reusit in setul doi al partidei cu Serena Williams din sferturile de finala de la US Open) poate cel mai bun tenis al sau, jucatoarea nascuta la Constanta avand momente in care a dominat-o pe sportiva care se afla pe locul intai in lume. Nu a fost insa suficient: Serena a servit in nenumarate randuri precum in circuitul masculin a bifat 18 asi), iar victoria i-a revenit dupa doua ore si 14 minute scor 6-2, 4-6, 6-3). In urma acestui rezultat, Halep ramane cu o singura victorie impotriva Serenei, in noua intalniri directe.

LIVE TEXT. Simona Halep a fost eliminata foarte greu de Serena Williams, la US Open: 6-2, 4-6, 6-3

Simona Halep si Serena Williams au jucat un tenis excelent in poate cel mai asteptat meci al actualei editii la US Open. Confruntarea a durat putn peste doua ore si s-aterminat cu succesul Serenei in trei seturi: 6-2, 4-6 si 6-3 in decisiv.

LIVE TEXT. Simona Halep eliminata foarte greu de Serena Williams la US Open: 6-2, 4-6, 6-3

Simona Halep si Serena Williams au jucat un tenis excelent in poate cel mai asteptat meci al actualei editii la US Open. Confruntarea a durat putn peste doua ore si s-aterminat cu succesul Serenei in trei seturi: 6-2, 4-6 si 6-3 in decisiv.

Statistica: Doua capitole la care Simona Halep a fost peste Serena Williams

In pofida infrangerii pe care a suferit-o in meciul din sferturi la US Open, Simona Halep a avut doua capitole la care a depasit-o pe lidera mondiala Serena Williams.

Cel mai bun prieten al omului, detector de minciuni? Afla ce spun specialistii

O scanare a creierului cainelui realizata de un grup de cercetatori din Ungaria a venit cu raspunsul la o intrebare controversate: Pot intelege cainii ceea ce le spunem si pot face diferenta dintre onestitate si.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )