Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep, inainte de marea finala de la Roland Garros: Sunt mai buna si mai puternica din punct de vedere fizic

Antena3 Antena3,
Simona Halep, inainte de marea finala de la Roland Garros: Sunt mai buna si mai puternica din punct de vedere fizic

Simona Halep spune inaintea finalei editiei 2017 a French Open, pe care o va disputa sambata, ca este o jucatoare mult mai puternica din toate punctele de vedere decat atunci cand a pierdut. continuă pe Antena3

Simona Halep, inainte de marea finala de la Roland Garros: Ma astept ca Ostapenko sa dea tot ce poate, dar sunt pregatita sa o infrunt

Simona Halep a declarat, inaintea finalei de la Roland Garros, pe care o va disputa sambata, ca se simte increzatoare si pregatita sa o infrunte pe Jelena Ostapenko, adversara din ultimul act al competitiei de la Paris. Ma astept ca Ostapenko sa dea tot ce poate, sa loveasca toate mingile, sa joace cu incredere, dar si eu sunt increzatoare, sunt pregatita sa o infrunt si sa joc inca o finala, a spus numarul 4 WTA.

Simona Halep - Jelena Ostapenko, finala de la Roland Garros, este in direct la ProTV, sambata, de la ora 15:30

Finala dintre Simona Halep si Jelena Ostapenko, pentru titlul de la Roland Garros, se vede in direct la ProTV, sambata, ora 15:30.

Simona Halep este in finala Roland Garros, dupa 6-4, 3-6, 6-3, cu Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a doua oara in cariera in finala French Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2. Halep va.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Simona Halep, inainte de marea finala de la Roland Garros: Sunt mai buna si mai puternica din punct de vedere fizic

Simona Halep spune inaintea finalei editiei 2017 a French Open, pe care o va disputa sambata, ca este o jucatoare mult mai puternica din toate punctele de vedere decat atunci cand a pierdut.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Simona Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Premierul Sorin Grindeanu a felicitat-o public joi seara pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Roland Garros si i-a urat acesteia succes pe mai.

SENZATIONAL! Simona HALEP s-a calificat in FINALA Roland Garros 2017

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros! Jucatoarea romana, numarul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a.

Simona Halep, declaratie despre finala pe care o va juca la Roland Garros

Simona Halep a comparat finala jucata la Roland Garros in 2014 impotriva Mariei Sharapova cu cea de maine, in care o va infrunta pe Jelena Ostapenko, potrivit click. ro. Halep a admis ca.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in finala Roland Garros. Ce spune despre adversara

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia), numarul trei WTA, joi, in semifinale, cu 6-4, 3-6,.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. La ce ora va juca Simona Halep cu Jelena Ostapenko in finala Roland Garros

Finala probei de simplu feminin dintre romanca Simona Halep si letona Jelena Ostapenko se va disputa sambata dupa-amiaza, de la ora 16. 00 ora.

C.T. Popescu, reactie dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat joi ultimele 10 minute din partida Simonei Halep cu Karolina Pliskova, la o televiziune de stiri, unde a povestit cum a trait meciul romancei. Simona a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )