Libnet.ro
UNICEF

05:15

C.T. Popescu, reactie dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros

Antena3 Antena3,
C.T. Popescu, reactie dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat joi ultimele 10 minute din partida Simonei Halep cu Karolina Pliskova, la o televiziune de stiri, unde a povestit cum a trait meciul romancei. Simona a. continuă pe Antena3

Simona Halep este in finala Roland Garros, dupa 6-4, 3-6, 6-3, cu Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a doua oara in cariera in finala French Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2. Halep va.

SIMONA HALEP E iN FINALA de la Roland Garros: A trecut in semifinale de Karolina Pliskova 6-4 3-6 6-3

Performanta uriasa pentru tenisul romanesc! Simona Halep s-a calificat pentru a doua ora in cariera in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros dupa ce a invins-o in.

Simona Halep va juca finala turneului de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia), numarul.

Am un plan! Declaratia misterioasa a Elinei Svitolina inainte de confruntarea de la Roland Garros cu Simona Halep

Simona Halep o va intalni in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros pe ucraineanca Elina Svitolina.

SENZATIONAL! Simona HALEP s-a calificat in FINALA Roland Garros 2017

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros! Jucatoarea romana, numarul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova: Mi-am controlat bine nervii si am rezistat la final. Ilie Nastase: Nu o critic. Acum joaca cu incredere

Romanca Simona Halep, locul 4 in clasamentul WTA, va juca, joi, de la ora 18, cu Karolina Pliskova Cehia, 2 WTA) in semifinalele turneului de tenis de la Roland Garros Franta).

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova: Mi-am controlat bine nervii si am rezistat la final

Romanca Simona Halep, locul 4 in clasamentul WTA, va juca, joi, de la ora 18, cu Karolina Pliskova Cehia, 2 WTA) in semifinalele turneului de tenis de la Roland Garros Franta).

Este incredibil, un sentiment urias. Simona Halep, PRIMA DECLARATIE, dupa calificarea in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa ce a trecut in trei seturi de Karolina Pliskova, cu 6-4, 3-6, 6-3. Romanca s-a declarat extrem de fericita in urma victoriei.

Simona Halep este din nou in finala French Open

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a doua oara in finala French Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6- Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2. Halep va evolua din nou pentru trofeul Suzanne Lenglen, dupa ce a ratat castigarea luiin 2014, cand a pierdut in fata rusoaicei Maria Sarapova, potrivit surselor din presa.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in finala Roland Garros. Ce spune despre adversara

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia), numarul trei WTA, joi, in semifinale, cu 6-4, 3-6,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )