Libnet.ro
UNICEF

18:15

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: Nu resimt nicio presiune

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: Nu resimt nicio presiune

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, are de aparat, in luna martie, 1390 de puncte. Cu toate acestea, ea a declarat ca nu resimte presiunea, inaintea turneului de la Indian Wells, dar ca rezultatele negative ar putea sa o scoata din topul primelor 10 jucatoare WTA. continuă pe România Liberă

FOTO Simona Halep a vizitat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume. Antrenorul Darren Cahill i-a fost alaturi

Simona Halep se afla de zile bune in America, antrenandu-se in Las Vegas, si asteptand cu nerabdare inceperea turneului de la Indian Wells.

Tragere la sorti complicata pentru Simona Halep la Indian Wells

In istoria de 27 de ani a turneului de la Indian Wells doar Martina Navratilova a reusit sa-si apere titlul cucerit in California.

PREZENTARE Indian Wells - Competitia minune din desertul californian - Locul cu 350 de zile cu soare pe an

In 2015, Simona Halep a reusit cel mai important rezultat din cariera tocmai la Indian Wells, turneu pe care jucatoarea noastra l-a castigat dupa o finala cu Jelena Jankovic. Acum, Simona nu traverseaza cea mai buna perioada, insa trebuie sa ramanem optimisti si sa speram ca numarul 5 mondial isi va regasi increderea pe hardul american. Marea absenta a competitiei californiene 9-20 martie) va fi reprezentata de Roger Federer, nerefacut dupa o interventie chirurgicala. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la Indian Wells Masters 1000 ATP si Premier Mandatory WTA).

Simona Halep la Indian Wells. Program dificil pentru constanteanca de 24 de ani

In cursul noptii a avut loc la Indian Wells tragerea la sorti a tabloului principal de la Indian Wells. Campioana de anul trecut, Simona Halep, nu poate spune ca a avut prea mare noroc.

VIDEO Simona Halep si-a exersat serviciul cu Andre Agassi. E in fata unei performante istorice la Indian Wells

Simona Halep a ajuns la Indian Wells, orasul american in care anul trecut a castigat cel mai pretios turneu din cariera sa.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 5

Simona Halep se afla pe locul 5 in ierarhia WTA, in saptamana in care va debuta Indian Wells turneu din categoria Premier Mandatory). Romania are patru jucatoare in TOP 100 WTA. Serena Williams este lider autoritar, sportiva din SUA fiind urmata de Angelique Kerber si Agnieszka Radwanska.

Scapa Simona Halep de cel mai mare cosmar al carierei? Maria Sarapova face azi un anunt major pentru cariera ei

Maria Sarapova este singura jucatoare de top care a batut- pe Simona Halep pe unde a prins-o, jucatoarea noastra nereusind nicio victorie in fata rusoaicei.

Simona Halep, aventuri in Las Vegas

Intre antrenamentele cu Darren Cahill, Andre Agassi si Steffi Graf, Simona Halep si antrenorul ei au avut timp si pentru activitati recreationale, scrie Adevarul. Simona Halep este de o saptamana in Las.

Simona Halep, mesaj emotionant de Ziua Femeii

De ziua internationala a femeii, mai multe sportive au spus, pentru pagina de Facebook a asociatiei tenisului feminin WTA), cine sunt femeile pe care le considera drept modele. Simona Halep a profitat de ocazie pentru a-i multumi mamei sale pentru tot ce a invatat-o, transmite Digi24.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2016. Simona Halep, mesaj emotionant de 8 Martie - VIDEO

Simona Halep a transmis un mesaj emotionant de 8 Martie prin intermediul WTA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )