Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep: infrangerea aceasta doare mai rau decat cea din 2014

România Liberă România Liberă,
Simona Halep: infrangerea aceasta doare mai rau decat cea din 2014

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a pierdut finala turneului de la Roland Garros, ca acest esec doare mai rau decat infrangerea din finala din 2014 de la Paris, informeaza Digi24. continuă pe România Liberă

Mesajul Simonei Halep, dupa infrangerea in finala de la Roland Garros: N-am fost pregatita sa castig. infrangerea aceasta doare mai rau decat cea din 2014

Simona Halep, numarul doi mondial, care a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko 47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sambata, in finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, a declarat ca este dezamagita de infrangere, invocand emotiile pentru prestatia sa de pe teren.

VIDEO Rezumatul unui meci de colectie! Cum a doborat-o Simona Halep pe Elina Svitolina, revenind incredibil

Simona Halep a semnat cea mai spectaculoasa revenire din acest sezon si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros.

VIDEO Rezumatul unui meci de colectie. Cum a doborat-o Simona Halep pe Elina Svitolina, revenind incredibil

Simona Halep a semnat cea mai spectaculoasa revenire din acest sezon si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros.

Simona Halep, daramata dupa infrangerea din finala: Doare foarte tare, o sa dureze ceva timp pana trece

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, a ratat castigarea turneului de la Roland Garros, dupa ce a pierdut, sambata, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finala disputata in cariera, cu Jelena Ostapenko. Letona, numarul 47 WTA, a castigat primul ei trofeu.

Simona Halep, dupa infrangerea de la Roland Garros: imi pare rau ca nu am putut sa castig |EXCLUSIV ROMANIA LIBERA

Simona Halep a pierdut sambata a doua sa finala de la Roland Garros, dupa esecu din 2014 din fata Mariei Sarapova. Romanca a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko, a castigat primul sau grand slam, la doar 20 de ani si la primul sau turneu la seniori. Simona Halep a acordat, pentru Romania libera, un scurt interviu, dupa meci.

Simona Halep, dupa infrangerea din finala de la Roland Garros: E o zi dura ca nu am reusit sa castig, dar trebuie sa muncim si sa credem

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Simona Halep, jucatoarea noastra pierzand finala de la Roland Garros disputata impotriva Jelenei Ostapenko 6-4, 4-6, 3-6). E o zi dura pentru ca nu am reusit sa castig, dar trebuie sa muncim si sa credem, a precizat Simo dupa incheierea ultimului act de la Paris.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Simona Halep, inainte de marea finala de la Roland Garros: Sunt mai buna si mai puternica din punct de vedere fizic

Simona Halep spune inaintea finalei editiei 2017 a French Open, pe care o va disputa sambata, ca este o jucatoare mult mai puternica din toate punctele de vedere decat atunci cand a pierdut.

Simona Halep, inainte de marea finala de la Roland Garros: Sunt mai buna si mai puternica din punct de vedere fizic

Simona Halep spune inaintea finalei editiei 2017 a French Open, pe care o va disputa sambata, ca este o jucatoare mult mai puternica din toate punctele de vedere decat atunci cand a pierdut.

Cati bani primeste Simona Halep daca va castiga Roland Garros

Simona Halep a ajuns in finala Roland Garros si va juca azi meciul decisiv. Daca va castiga, va deveni primul jucator roman cu aceasta performanta in ultimii aproape 40 de ani, dupa succesul lui Ilie Nastase si al Virginiei Ruzici. Iata cati bani va castiga sportiva daca va iesi invingatoare.

Simona Halep, invinsa in finala de la Roland Garros de Jelena Ostapenko

Sportiva letona a castigat in trei seturi, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3 ----------- *ACTUALIZARE 18:55 Simona Halep: E dur ca nu am castigat, dar sper sa mai am sansa de a mai ajunge in finala aici si sa ma impun; e visul meu Simona Halep a afirmat astazi, la festivitatea de premiere, ca este trista pentru ca nu a reusit sa castige finala turneului de la Roland Garros si a precizat ca spera sa mai aiba sansa de a castiga trofeul, deoarece acesta este visul sau. *ACTUALIZARE 18:12 Jelena Ostapenko o invinge pe Simona Halep cu scorul de 6-3 in setul decisiv si este noua campioana de la Roland Garros *ACTUALIZARE 17:38 Jelena Ostapenko o invinge pe Halep in setul al doilea, cu scorul de 6-4. Sportiva letona a reusit o revenire spectaculoasa, dupa ce Simona Halep a condus-o cu 3-0. Urmeaza setul decisiv. *ACTUALIZARE 16:49 Simona Halep castiga primul set al finalei, cu scorul de 6-4 *ACTUALIZARE 16:13 Meciul a inceput, cu Simona Halep la serviciu. Renaut Lichtenstein Franta) arbitreaza din scaun partida. *ACTUALIZARE 16:10 Fostul mare jucator de tenis Mats Wilander a afirmat, la Eurosport: Simona are o experienta superioara, sa vedem daca va sti sa profite de ea. Jelena este la doar a opta participare la un Grand Slam si nu are nimic de pierdut. *ACTUALIZARE 16:01 Simona Halep si Jelena Ostapenko au intrat pe arena Philippe Chatrier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )