Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep, dupa infrangerea de la Roland Garros: imi pare rau ca nu am putut sa castig |EXCLUSIV ROMANIA LIBERA

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, dupa infrangerea de la Roland Garros: imi pare rau ca nu am putut sa castig |EXCLUSIV ROMANIA LIBERA

Simona Halep a pierdut sambata a doua sa finala de la Roland Garros, dupa esecu din 2014 din fata Mariei Sarapova. Romanca a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko, a castigat primul sau grand slam, la doar 20 de ani si la primul sau turneu la seniori. Simona Halep a acordat, pentru Romania libera, un scurt interviu, dupa meci. continuă pe România Liberă

Simona Halep, dupa infrangerea din finala de la Roland Garros: E o zi dura ca nu am reusit sa castig, dar trebuie sa muncim si sa credem

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Simona Halep, jucatoarea noastra pierzand finala de la Roland Garros disputata impotriva Jelenei Ostapenko 6-4, 4-6, 3-6). E o zi dura pentru ca nu am reusit sa castig, dar trebuie sa muncim si sa credem, a precizat Simo dupa incheierea ultimului act de la Paris.

A aruncat cu racheta spre copilul de mingi. Adversara Simonei Halep din finala Roland Garros, acuzata de violenta in 2016 (VIDEO)

Jelena Ostapenko, adversara Simonei Halep din finala Roland Garros, a primit acuzatii de violenta in 2016. Naomy Broady, adversara sa din turul secund de la Auckland, a acuzat-o ca in timpul meciului,.

Mesajul Simonei Halep, dupa infrangerea in finala de la Roland Garros: N-am fost pregatita sa castig. infrangerea aceasta doare mai rau decat cea din 2014

Simona Halep, numarul doi mondial, care a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko 47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sambata, in finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, a declarat ca este dezamagita de infrangere, invocand emotiile pentru prestatia sa de pe teren.

Mesajul Simonei Halep, dupa infrangerea in finala de la Roland Garros: N-am fost pregatita sa castig. Sper sa mai joc aici o finala si sa inving

Simona Halep, numarul doi mondial, care a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko 47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sambata, in finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, a declarat ca este dezamagita de infrangere, invocand emotiile pentru prestatia sa de pe teren.

Ce a declarat Jelena Ostapenko despre Simona Halep, dupa ce a castigat finala la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko 47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sambata, in finala turneului de la Roland Garros, al.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Simona Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Premierul Sorin Grindeanu a felicitat-o public joi seara pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Roland Garros si i-a urat acesteia succes pe mai.

FINALA ROLAND GARROS. Cine este adversara Simonei Halep din finala Roland Garros

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO Tanara jucatoare letona de tenis Jelena Ostapenko 20 ani) s-a calificat joi in finala probei feminine de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, in.

Simona Halep, dupa meciul imporiva Elinei Svitolina: I-am spus lui Ion Tiriac sa nu ma loveasca, pentru ca se uita toata lumea la noi

Simona Halep le-a povestit jurnalistilor ca imediat dupa incheierea meciului s-a indreptat catre loja lui Ion Tiriac de pe arena Suzanne Lenglen, glumind cu acesta sa nu o loveasca dupa prestatia din primul set .

Moment scandalos inainte de finala Simonei Halep de la Roland Garros. Cum a fost jignita Halep

La conferinta de presa de dinaintea finalei cu Jelena Ostapenko, Simona Halep a avut parte de o un moment stanjenitor, scrie gsp. ro. Dupa ce Halep a vorbit despre traditia.

L'Equipe: Senzatia Ostapenko o invinge pe Halep si provoaca surpriza la Roland Garros

Senzatia Ostapenko o invinge pe Halep si provoaca surpriza la Roland Garros, a scris cotidianul L'Equipe, dupa finala de la French Open, castigata de sportiva letona.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )