Libnet.ro
UNICEF

20:15

Simona Halep, invinsa in finala de la Roland Garros de Jelena Ostapenko

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep, invinsa in finala de la Roland Garros de Jelena Ostapenko

Sportiva letona a castigat in trei seturi, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3 ----------- *ACTUALIZARE 18:55 Simona Halep: E dur ca nu am castigat, dar sper sa mai am sansa de a mai ajunge in finala aici si sa ma impun; e visul meu Simona Halep a afirmat astazi, la festivitatea de premiere, ca este trista pentru ca nu a reusit sa castige finala turneului de la Roland Garros si a precizat ca spera sa mai aiba sansa de a castiga trofeul, deoarece acesta este visul sau. *ACTUALIZARE 18:12 Jelena Ostapenko o invinge pe Simona Halep cu scorul de 6-3 in setul decisiv si este noua campioana de la Roland Garros *ACTUALIZARE 17:38 Jelena Ostapenko o invinge pe Halep in setul al doilea, cu scorul de 6-4. Sportiva letona a reusit o revenire spectaculoasa, dupa ce Simona Halep a condus-o cu 3-0. Urmeaza setul decisiv. *ACTUALIZARE 16:49 Simona Halep castiga primul set al finalei, cu scorul de 6-4 *ACTUALIZARE 16:13 Meciul a inceput, cu Simona Halep la serviciu. Renaut Lichtenstein Franta) arbitreaza din scaun partida. *ACTUALIZARE 16:10 Fostul mare jucator de tenis Mats Wilander a afirmat, la Eurosport: Simona are o experienta superioara, sa vedem daca va sti sa profite de ea. Jelena este la doar a opta participare la un Grand Slam si nu are nimic de pierdut. *ACTUALIZARE 16:01 Simona Halep si Jelena Ostapenko au intrat pe arena Philippe Chatrier. continuă pe Ziarul Bursa

A aruncat cu racheta spre copilul de mingi. Adversara Simonei Halep din finala Roland Garros, acuzata de violenta in 2016 (VIDEO)

Jelena Ostapenko, adversara Simonei Halep din finala Roland Garros, a primit acuzatii de violenta in 2016. Naomy Broady, adversara sa din turul secund de la Auckland, a acuzat-o ca in timpul meciului,.

Simona Halep, invinsa in finala de la Roland Garros de Jelena Ostapenko

Sportiva letona a castigat in trei seturi, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3 ----------- *ACTUALIZARE 18:55 Simona Halep: E dur ca nu am castigat, dar sper sa mai am sansa de a mai ajunge in finala aici si sa ma impun; e visul meu Simona Halep a afirmat astazi, la festivitatea de premiere, ca este trista pentru ca nu a reusit sa castige finala turneului de la Roland Garros si a precizat ca spera sa mai aiba sansa de a castiga trofeul, deoarece acesta este visul sau. *ACTUALIZARE 18:12 Jelena Ostapenko o invinge pe Simona Halep cu scorul de 6-3 in setul decisiv si este noua campioana de la Roland Garros *ACTUALIZARE 17:38 Jelena Ostapenko o invinge pe Halep in setul al doilea, cu scorul de 6-4. Sportiva letona a reusit o revenire spectaculoasa, dupa ce Simona Halep a condus-o cu 3-0. Urmeaza setul decisiv. *ACTUALIZARE 16:49 Simona Halep castiga primul set al finalei, cu scorul de 6-4 *ACTUALIZARE 16:13 Meciul a inceput, cu Simona Halep la serviciu. Renaut Lichtenstein Franta) arbitreaza din scaun partida. *ACTUALIZARE 16:10 Fostul mare jucator de tenis Mats Wilander a afirmat, la Eurosport: Simona are o experienta superioara, sa vedem daca va sti sa profite de ea. Jelena este la doar a opta participare la un Grand Slam si nu are nimic de pierdut. *ACTUALIZARE 16:01 Simona Halep si Jelena Ostapenko au intrat pe arena Philippe Chatrier.

FINALA ROLAND GARROS. Cine este adversara Simonei Halep din finala Roland Garros

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO Tanara jucatoare letona de tenis Jelena Ostapenko 20 ani) s-a calificat joi in finala probei feminine de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, in.

Simona Halep, invinsa in finala de la Roland Garros de Jelena Ostapenko (4-6, 6-4, 6-3)/ Vis frnt sub loviturile naprasnice ale adversarei

Nu acum, nici acum nu a fost momentul potrivit. Din pacate, asteptarea nu a luat sfarsit pentru Simona Halep si pentru unii din noi), iar castigarea unui Grand Slam ramane tot la capitolul vis neimplinit. Sambata, Simo a intalnit o adevarata masina de produs lovituri castigatoare 54 in finala!), un ciclon care a lovit din plin in scutul Simonei, pana cand acesta a cedat. Letona a fost de neoprit, un succes obtinut in trei seturi 4-6, 6-4, 6-3), dupa o ora si 59 de minute de la primul punct jucat. Trista dupa a doua finala pierduta pe Philippe Chatrier, Simona a lansat un mesaj clar: inapoi la munca, atitudinea potrivita dupa o asemenea infrangere dureroasa. Se actualizeaza.

Simona Halep, inainte de marea finala de la Roland Garros: Ma astept ca Ostapenko sa dea tot ce poate, dar sunt pregatita sa o infrunt

Simona Halep a declarat, inaintea finalei de la Roland Garros, pe care o va disputa sambata, ca se simte increzatoare si pregatita sa o infrunte pe Jelena Ostapenko, adversara din ultimul act al competitiei de la Paris. Ma astept ca Ostapenko sa dea tot ce poate, sa loveasca toate mingile, sa joace cu incredere, dar si eu sunt increzatoare, sunt pregatita sa o infrunt si sa joc inca o finala, a spus numarul 4 WTA.

Simona Halep este in finala Roland Garros, dupa 6-4, 3-6, 6-3, cu Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a doua oara in cariera in finala French Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2. Halep va.

Acum vreau sa ma izolez. Ce spune Simona Halep despre finala de la Roland Garros (VIDEO)

Simona Halep se afla in fata celei mai mari reusite a acarierei sale, castigarea porimul Grand Slam. Emotiile sunt pe masura, astfel ca Halep isi concentreaza toata atentia pe acest.

Jelena Ostapenko a explicat cum a reusit sa o invinga pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Letona Jelena Ostapenko a invins-o pe Simona Halep in finala de la Roland Garros, dupa un meci decis in trei seturi: 4-6, 6-4, 6-3.

HALEP - OSTAPENKO LIVE. ONLINE STREAM FINALA Roland Garros - VIDEO EUROSPORT

ONLINE STREAM FINALA Roland Garros - VIDEO EUROSPORT. SIMONA HALEP si JELENA OSTAPENKO se infrunta in finala ROLAND GARROS. Partida este LIVE TEXT pe Antena3. ro. VIDEO pe.

SENZATIONAL! Simona HALEP s-a calificat in FINALA Roland Garros 2017

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros! Jucatoarea romana, numarul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )