Libnet.ro
UNICEF

08:30

Simona Halep a invins-o pe Marion Bartoli. Castigatoarea de la Wimbledon si-a anuntat retragerea dupa infrangerea in fata romancei

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a invins-o pe Marion Bartoli. Castigatoarea de la Wimbledon si-a anuntat retragerea dupa infrangerea in fata romancei

Jucatoarea Simona Halep, locul 25 WTA, a invins-o, miercuri, in mansa secunda a turneului Premier 5 de la Cincinnati, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe sportiva franceza Marion Bartoli, locul 7 WTA, detinatoarea titlului la Wimbledon, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Simona Halep a invins-o pe castigatoarea de la Wimbledon, Marion Bartoli.

Jucatoarea Simona Halep, locul 25 WTA, a invins-o, miercuri, in mansa secunda a turneului Premier 5 de la Cincinnati, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe sportiva franceza Marion Bartoli, locul 7 WTA, detinatoarea titlului la Wimbledon, potrivit Mediafax. Halep continua seria de eliminari spectaculoase a jucatoarelor romance. Dupa ce saptamana trecut Cirstea a eliminat pe rand patru jucatoare de top, Halep reuseste sa treaca si ea de un nume mare al tenisului. Partida cu Bartoli a durat o ora si 43 .

Tenis: Marion Bartoli si-a anuntat retragerea din tenisul profesionist la scurt timp dupa ce a fost invinsa de Simona Halep

Marion Bartoli, castigatoarea ultimei editii a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, si-a anuntat, miercuri, retragerea din tenisul profesionist. Anuntul a fost facut la scurt timp dupa ce a fost invinsa.

Marion Bartoli si-a anuntat retragerea din tenisul profesionist la scurt timp dupa ce a fost invinsa de Simona Halep

Marion Bartoli, castigatoarea ultimei editii a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, si-a anuntat, miercuri, retragerea din tenisul profesionist. Anuntul a fost facut la scurt timp dupa ce a fost invinsa de.

Bartoli si-a anuntat retragerea dupa ce a fost invinsa de Simona Halep! Castigatoarea de la Wimbledon isi incheie cariera cu o infrangere

Simona Halep 25WTA) a invins-o miercuri pe Marion Bartoli 7WTA), la finalul unei partide care a durat o ora si jumatate, in cadrul turneului de la Cincinnati.

Marion Bartoli si-a anuntat retragerea din tenis dupa ce a fost invinsa de Simona Halep.

Castigatoarea ultimei editii a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Marion Bartoli, si-a anuntat, miercuri, retragerea din tenisul profesionist, la scurt timp dupa ce a fost invinsa de Simona Halep, in turul doi la Cincinnati, informeaza site-ul oficial al WTA, conform Mediafax. A fost ultimul meci al carierei mele. Im cer scuze! Este timpul sa ma retrag si sa-mi inchei cariera, a declarat sportiva franceza in varsta de 28 de ani, dupa infrangerea suferita in fata Simonei .

Simona Halep, calificata in turul doi la Cincinnati. Cirstea joaca in aceasta seara.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 25 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului din categoria Premier 5 de la Cincinnati SUA), cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, potrivit Mediafax. Halep a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-7 5/7), 6-1, 6-2, dupa o ora si 50 de minute, pe Su-Wei Hsieh Taiwan), pozitia 42 in ierarhia mondiala. In turul doi, Simona Halep o va intalni pe Marion Bartoli Franta), cap de serie numarul 8 si locul 7 WTA, care a avut .

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 25 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului din categoria Premier 5 de la Cincinnati SUA), cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari. Halep a invins-o,.

Victorie pentru Simona Halep in primul tur la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep a debutat cu dreptul in puternicul turneu american de la Cincinnati, dotat cu premii totale in valoare de 2. 36 milioane de dolari.

Halep a invins-o pe campioana de la Wimbledon si o retrage din tenis!

Simona Halep a invins-o miercuri noapte, laCincinnati, pe Marion Bartoli, campioana din acest an de la Wimbledon. Bartoli a fost atat de dezamagita incat si-a anuntat retragerea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )