Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep isi admite carenta fizica

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi admite carenta fizica

Simona Halep a vorbit joi seara despre ceea ce isi propune pentru la anul, subliniind si cauzele eliminarii premature de la Turneul Campioanelor. continuă pe Online Sport

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova - Simona Halep 6-4, 6-4/ Victoria agresivitatii

Simona Halep nu a putut stopa suprematia Mariei Sharapova nici la a sasea strigare are 6-0 la meciurile directe), rusoaica castigand o partida intensa, dusa pana la epuizare fizica si cu lovituri desprinse din manualul de tenis. Dupa o ora si 54 de minute, Maria a avut castig de cauza, scor 6-4, 6-4. Ce a avut in plus Sharapova? Agresivitate si tarie de caracter in momentele cu adevarat importante, plus stiinta de a sti cum sa rupa ritmul adversarei atunci cand schimbul pare unul interminabil.

Simona Halep la Singapore: 5 motive sa credem in prima victorie cu Sarapova. Programul de la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor. Dupa cinci meciuri pierdute in fata Mariei Sarapova, Simona Halep are marti sansa sa isi treaca in cont prima victorie. Un succes cu rusoaica o trimite aproape sigur in semifinale.

Simona Halep la Singapore: Sarapova, declaratie malitioasa la adresa Simonei inaintea partidei de maine

Dupa cinci meciuri pierdute in fata Mariei Sarapova, Simona Halep are marti sansa sa isi treaca in cont prima victorie. Un succes cu rusoaica o trimite aproape sigur in semifinale.

Turneul Campioanelor: Agnieszka Radwanska vs Simona Halep 7-6(5), 6-1/ Halep, eliminata din competitie - Stapanita de nervi

Cheia meciului a fost primul set, a spus Radwanska la putin timp dupa incheierea partidei cu Simona. Desi a condus cu 5-1 in tiebreak, Halep a pierdut incredibil cu 7-5, iar in setul al doilea nu a mai contat a fost pe teren doar fizic). Poloneza s-a impus in doua seturi 7-65), 6-1) si a eliminat-o pe Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Ce s-a intamplat cu Simona? Nu i-a functionat primul serviciu, a fost neinspirata in momentele importante, s-a lasat stapanita de frustrare si nu a reusit sa fructifice numeroasele sanse de break avute.

Simona Halep, pe Facebook: Vreau sa le multumesc fanilor, a fost un an cu multe provocari. Imi doresc sa revin mult mai puternica in 2016

Eliminata in faza grupelor de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a postat pe contul personal de Facebook un mesaj. Ea le multumeste tuturor celor care au fost alaturi de ea de-a lungul unui an cu multe provocari. Imi doresc mult sa revin mai puternica in 2016, a spus Simona.

GAME CU GAME Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-7 (5-7), 1-6

Simona Halep a jucat ultimul meci al sau din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, contra jucatoarei Agnieszka Radwanska, pierdut cu 7-67-5) 6-1. Pentru ca nu luat nici macar un set contra polonezei, Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor, parasind competitia in faza grupelor.

Turneul Campioanelor: S-a anuntat cand joaca joi Simona Halep ultimul meci din grupe

Marti seara, WTA a anuntat programul zilei de joi din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Meciurile se vor juca la ore separate, iar Simona Halep va juca prima. In stire gasiti si imaginea zilei de marti, o imagine a dezamagirii cu Simona Halep la conferinta de presa, dupa infrangerea in fata Mariei Sharapova.

Simona Halep la Singapore. Declaratia Mariei Sarapovei despre sportiva noastra: Simona a incercat sa profite

Maria Sarapova a invins-o in doua seturi pe Simona Halep, la Turneul Campioanelor, obtinand a sasea victorie in fata ei.

Loredana Groza, la sala cu Simona Halep!

Loredana Groza s-a intalnit la sala de sport cu Simona Halep. Nu a ratat ocazia si s-a fotografiat alaturi de celebra tenismena, iar apoi a postat imaginea pe contul ei oficial de Instagram.

LIVETEXT Simona Halep la Singapore: de ce Sarapova e de batut acum si ce ar insemna o victorie pentru Halep

Simona Halep joaca de la ora 13. 30 impotriva unei adversare care a devenit cosmarul ei, incepand din 2012. Astazi insa, acest cosmar se poate incheia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )