Libnet.ro
UNICEF

11:30

GAME CU GAME Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-7 (5-7), 1-6

Online Sport Online Sport,
GAME CU GAME Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-7 (5-7), 1-6

Simona Halep a jucat ultimul meci al sau din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, contra jucatoarei Agnieszka Radwanska, pierdut cu 7-67-5) 6-1. Pentru ca nu luat nici macar un set contra polonezei, Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor, parasind competitia in faza grupelor. continuă pe Online Sport

LIVETEXT Simona Halep - Agnieszka Radwanska, ora 09.0o /victoria in doua seturi o califica direct pe romanca!

Simona Halep joaca de la ora 09. 00 cu Agnieszka Radwanska, ultimul meci al romancei din Grupa Alba de la Turneul Campioanelor. Doar o victorie in doua seturi o califica suta la suta pe Simona in semifinale.

LIVE TEXT Simona Halep - Agnieszka Radwanska: joi, la Turneul Campioanelor. Avancronica ultimei partide a romancei in Grupa Rosie

Simona Halep, principala favorita si Agnieszka Radwanska 5) se vor infrunta, joi, la Turneul Campioanelor de la Singapore, in cel de-al 9-lea duel direct al carierei. Romanca s-ar putea califica in semifinalele competitiei, fara a mai depinde de rezultatul din cel de-al doilea meci al zilei, daca va obtine o victorie in doua seturi.

LIVE Text Simona Halep vs Agnieszka Radwanska (de la ora 09:00)

Pentru a nu sta la mana rezultatelor si a merge in semifinalele competitiei, Simona Halep are nevoie de o victorie in doua seturi in meciul cu Agnieszka Radwanska, in ultima partida din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Disputa este in direct pe Digisport, Dolcesport si LiveText pe HotNews. ro.

Turneul Campioanelor: Agnieszka Radwanska vs Simona Halep 7-6(5), 6-1/ Halep, eliminata din competitie - Stapanita de nervi

Cheia meciului a fost primul set, a spus Radwanska la putin timp dupa incheierea partidei cu Simona. Desi a condus cu 5-1 in tiebreak, Halep a pierdut incredibil cu 7-5, iar in setul al doilea nu a mai contat a fost pe teren doar fizic). Poloneza s-a impus in doua seturi 7-65), 6-1) si a eliminat-o pe Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Ce s-a intamplat cu Simona? Nu i-a functionat primul serviciu, a fost neinspirata in momentele importante, s-a lasat stapanita de frustrare si nu a reusit sa fructifice numeroasele sanse de break avute.

VIDEO Punctul care a rescris istoria partidei dintre Simona Halep si Radwanska la Turneul Campioanelor

Simona Halep avea nevoie sa castige un set cu Radwanska pentru a se califica in semifinale la Turneul Campioanelor, dar a irosit o oportunitate uriata.

Simona Halep joaca joi, dupa ora 09:00, cu Agnieszka Radwanska, la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca in al treilea meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, joi, in jurul orei 09. 00, au anuntat organizatorii competitiei de la Singapore, potrivit Mediafax.

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova, victorie in doua seturi cu Flavia Pennetta - Agnieszka Radwanska, in semifinale

Maria Sharapova a castigat in doua seturi, scor 7-5, 6-1, meciul cu Flavia Pennetta, rezultat in urma careia rusoaica a castigat Grupa Rosie. De asemenea, prin jocul rezultatelor, in semifinale va merge pe langa Masha) si Agnieszka Radwanska, jucatoare care a invins-o joi pe Simona Halep.

Simona Halep, ELIMINATA de la Turneul Campioanelor! Pierde in doua seturi cu Radwanska

Simona Halep, principala favorita, a fost eliminata de la Turneul Campioanelor, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de Agnieszka Radwanska, cap de serie 5, cu scorul de 7-67/5), 6-1.

Simona Halep esueaza lamentabil cu Radwanska si iese de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost eliminata, joi, de la Turneul Campioanelor, pierzand in fata jucatoarei Agnieszka Radwanska cu 7-6 7-5) 6-1. Halep avea nevoie de cel putin un set pentru a ramane in calculele de calificare pentru semifinale la Singapore, insa nu l-a obtinut si este astfel eliminata. Infrangerea suferita de romanca a ajutat-o pe Maria Sharapova, care este in semifinale indiferent de ceea ce va face cu Flavia Pennetta, in ultimul meci din Grupa Rosie.

Halep la Singapore: Simona Halep is history!. Comentariul dur al televiziunii britanice dupa esecul romancei

Maniera in care Simona Halep a cedat in confruntarea cu Agnieszka Radwanska Polonia, 6 WTA), parasind Turneul Campioanelor, i-a socat pe specialistii care au urmarit jocul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )