Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a marturisit care sunt planurile ei pentru perioada urmatoare. Ce are de gand sa faca liderul WTA

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a marturisit care sunt planurile ei pentru perioada urmatoare. Ce are de gand sa faca liderul WTA

Simona Halep a incheiat destul de rapid conturile la Wimbledon, fiind eliminata in turul al treilea de taiwaneza Su Wei Hsieh. continuă pe Adevărul

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

Simona Halep, declaratie inedita dupa ce a fost eliminata de la Wimbledon: Vreau sa fac orice altceva decat tenis

Simona Halep a facut o marturisire inedita, dupa ce a fost elimnata de la Wimbledon. Sunt obosita mental, pentru ca am avut un an extrem de incarcat. Am castigat un turneu de Grand Slam si am jucat o alta.

Simona Halep, increzatoare la Wimbledon: Am sansa sa castig acest tiltu. Vreau sa ma concentrez pe fiecare meci

Simona Halep este increzatoare ca poate castiga al doilea turneu de Mare Slem din cariera. inaintea meciului din turul 3 al Wimbledon, unde o va intalni pe Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), sportiva noastra a.

Simona Halep, 5-2 n decisiv si mingea de meci ratata - Liderul mondial paraseste Wimbledon-ul n turul al treilea (6-3, 4-6, 5-7 cu Su-Wei Hsieh)

Terenul 1 de la All England Club a gazduit un adevarat thriller, Simona Halep fiind eliminata dupa ce a condus cu 5-2 in decisiv si a ratat si o minge de meci la 5-4. Su-Wei Hsieh a dus defensiva la rang de arta, la fel si slice-urile. Asiatica nu a renuntat in niciun moment, si-a vazut fara abateri de planul de joc, iar soarta i-a suras. A contribuit la acest lucru si Simona, jucatoarea noastra irosind mult prea multe sanse pentru acest nivel. Halep paraseste Grand Slam-ul de la Wimbledon in turul trei, in acest moment din primele zece favorite in competitie mai gasindu-se doar Karolina Pliskova. Se actualizeaza.

VESTI triste pentru Simona Halep, dupa eliminarea DUREROASA! LOVITURA cumplita pentru ROMANI! Din pacate sportiva a anuntat ca

Simona Halep a fost eliminata in turul 3 de la Wimbledon de Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), scor 6-3; 4-6; 5-7, iar dupa meci a identifcat principalele cauze ale prestatiei slabe. Liderul mondial a declarat ca nu a.

Wimbledon: Simona Halep, Naomi Osaka, Alexander Zverev si Nick Kyrgios, victimele zilei de smbata - Programul optimilor

Turneul feminin a ramas sambata fara alte nume importante, Simona Halep cap de serie numarul unu) si Naomi Osaka favorita 18) plecand acasa de la Wimbledon. Nici pe tabloul masculin nu au lipsit surprizele, Alexander Zverer favorit patru) fiind invins de Ernests Gulbis 6-0 in decisiv pentru leton). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei si programul optimilor.

Cine e taiwaneza pe care Simona Halep o intalneste azi la Wimbledon si prin ce iese ea in evidenta

Simona Halep va juca azi pentru calificarea in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, urmand sa o intalneasca pe taiwaneza Su Wei Hsieh.

ANUNTUL de ultima ora care face iNCONJURUL LUMII: Din pacate, este vorba despre Simona HALEP...

Simona Halep a dezvaluit, dupa meciul din turul intai de la Wimbledon, ce echipa a sustinut la Cupa Mondiala. Ea s-a declarat fan Argentinta, grupare eliminata inca din faza optimilor de finala. Favorita mea la Cupa.

Simona Halep a pierdut DRAMATIC la Wimbledon! A fost eliminata in turul trei al turneului de taiwaneza Su-Wei Hsie

Simona Halep, liderul WTA, a pierdut dramatic in meciul cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, numarul 48 mondial, in turul trei al turneului de la Wimbledon. Simona Halep a castigat primul set cu scorul de 6-3, dar l-a.

Simona Halep joaca azi pentru un loc in optimile de la Wimbledon. S-a anuntat ora partidei liderului mondial WTA

Simona Halep va juca in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, unde o va intalni pe taiwaneza Su Wei Hsieh.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )