Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep se mentine pe pozitia a treia in clasamentul WTA

B1 B1,
Simona Halep se mentine pe pozitia a treia in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe pozitia a treia in clasamentul WTA, dupa ce a fost eliminata in sferturile de finala ale Australian Open, potrivit WTA. Numarul 1 mondial ramane Serena Williams, urmata de rusoaica. continuă pe B1

Cum arata clasamentul WTA dupa Australian Open. Simona Halep amenintata de Petra Kvitova

WTA va anunta, luni, oficial noul clasament WTA dupa Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, insa lucrurile sunt cat se poate de clare in primele zece pozitii.

Simona Halep se mentine pe locul trei in WTA

Simona Halep se mentine pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume WTA), informeaza Agerpres.

Clasamentul WTA: Simona Halep ramane pe locul 3 in lume

Simona Halep a ramas pe locul trei in lume si dupa incheierea Australian Open, conform clasamentului publicat pe site-ul oficial al WTA. Lider se mentine Serena Williams, sportiva din SUA fiind urmata de Maria Sharapova.

Veste buna pentru Simona Halep. Anuntul, facut de WTA

Romanca Simona Halep se mentine pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume WTA); dat publicitatii, luni, dupa ce a repetat performanta de anul trecut la.

Virginia Ruzici: Simona Halep incearca sa treaca peste deceptia eliminarii de la Australian Open

La fel ca in 2014, Simona Halep nu a putut depasi faza sferturilor de la Australian Open. Desi a incercat sa minimalizeze durerea infrangerii, eliminarea a afectat-o destul de mult pe Simona. Incearca sa treaca peste mica deceptie de la Australian Open, a precizat Virginia Ruzici, managerul numarului trei din clasamentul WTA. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Virginia Ruzici: Simona Halep incearca sa uite mica deceptie de la Australian Open

La finalul acestei saptamani Romania va intalni Spania pe teren propriu in Grupa Mondiala II a FedCup, iar Simona Halep este principala speranta a noastra pentru obtinerea victoriei. Halep vine dupa sfertul de finala jucat la Australian Open, iar managerul Virginia Ruzici este de parere ca pana sambata, la ora primului meci, a treia jucatoare a lumii va fi pregatita fizic si mental.

FOTO Simona Halep, pe locul 1 in topul celor mai bine imbracate jucatoare de la Australian Open

Simona Halep se afla pe primul loc in topul celor mai bine imbracate sportive de la editia din acest an a turneului de tenis Australian Open, ea devansandu-le pe primele doua jucatoare din ierarhia WTA, Serena Williams si Maria Sharapova, care vor juca finala turneului, informeaza wtatennis. com.

Simona Halep, cea mai eleganta jucatoare de la Australian Open

Potrivit unui sondaj realizat de site-ul oficial WTA, Simona Halep a fost votata de fani in topul celor mai bine imbracate jucatoare de la Australian Open.

Simona Halep, cea mai bine imbracata jucatoare la Australian Open! E mai tare decat Maria Sharapova si Serena Williams!

Simona Halep a fost desemnata cea mai bine imbracata jucatoare de anul acesta din cadrul turneului de tenis Australian Open. Romanca le-a devansat astfel de Serena Williams si Maria Sharapova! .

Simona Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep a fost desemnata cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015. Romanca le-a invins pe Maria Sharapova si Serena Williams, cele doua finaliste ale turneului, in topul realizat in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )