Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Simona Halep, pe locul 1 in topul celor mai bine imbracate jucatoare de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTO Simona Halep, pe locul 1 in topul celor mai bine imbracate jucatoare de la Australian Open

Simona Halep se afla pe primul loc in topul celor mai bine imbracate sportive de la editia din acest an a turneului de tenis Australian Open, ea devansandu-le pe primele doua jucatoare din ierarhia WTA, Serena Williams si Maria Sharapova, care vor juca finala turneului, informeaza wtatennis. com. continuă pe Hotnews

Topul celor mai sigure 10 orase din lume. Bucurestiul castiga teren la acest capitol

New York si Los Angeles sunt doua dintre cele mai sigure orase din punct de vedere al securitatii online, in timp ce Zurich ocupa prima pozitie in privinta sigurantei medicale si a infrastructurii, arata un clasament al celor mai sigure orase din.

Top cele mai bine imbracate jucatoare de la turneul Australian Open. Simona Halep, pe primul loc

Simona Halep este pe primul loc in topul celor mai bine imbracate sportive de la editia turneului de tenis Austrialian Open, de anul acesta. Topul a fost realizat in urma voturilor fanilorNoi am.

Simona Halep, cea mai eleganta jucatoare de la Australian Open

Potrivit unui sondaj realizat de site-ul oficial WTA, Simona Halep a fost votata de fani in topul celor mai bine imbracate jucatoare de la Australian Open.

Simona Halep, cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015

Simona Halep a fost desemnata cel mai bine imbracata jucatoare de la Australian Open 2015. Romanca le-a invins pe Maria Sharapova si Serena Williams, cele doua finaliste ale turneului, in topul realizat in.

Australian Open 2015. Contrapeformanta pentru Simona Halep: Al optulea 0-6 incasat in ultimii doi ani

Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep a fost invinsa de Ekaterina Makarova in sferturile de finala ale Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza.

Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale.

Australian Open 2015. Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Melbourne

Australian Open 2015. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, intr-o partida care a durat o ora si noua minute.

Prima infrangere pentru Simona Halep in 2015! Cine este tenismena din Rusia care a eliminat-o din Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost eliminata, marti, din sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a fost invinsa cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Simona Halep, cea mai bine imbracata jucatoare la Australian Open! E mai tare decat Maria Sharapova si Serena Williams!

Simona Halep a fost desemnata cea mai bine imbracata jucatoare de anul acesta din cadrul turneului de tenis Australian Open. Romanca le-a devansat astfel de Serena Williams si Maria Sharapova! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )