Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep la Miami. La nici 24 de ani, jucatoarea noastra face o afirmatie surprinzatoare: Sunt deja batrana

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. La nici 24 de ani, jucatoarea noastra face o afirmatie surprinzatoare: Sunt deja batrana

Simona Halep a avut ieri o zi plina la Miami Open 2015. Nu neaparat din cauza antrenamentelor, ci pentru ca a trebuit sa dea zeci deinterviuri in cadrul Media Day. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Miami. Ucigasa de epitete e prima in 2015 si a reusit ceva ce nici Ilie Nastase nu a izbutit

Simona Halep a castigat turneul carierei la Indian Wells, si-a adaugat in cont 900. 000 de dolari si e peste Serena Williams in clasamentul pe 2015.

FOTO Simona Halep la Miami/ Simona a aparut in noul echipament adidas

Simona Halep incepe in aceasta saptamana meciurile din turneul de la Miami, dupa ce duminica seara a castigat Indian Wells, primul turneu Premier Mandatory, din cariera ei.

Simona Halep la Miami. Sunt doua conditii care trebuie indeplinite pentru ca Simona sa revina pe locul 2 WTA

Simona Halep la Miami are sansa de a trece din nou pe locul doi in lume, acolo unde anul trecut s-a aflat timp de sapte saptamani.

Simona Halep la Miami. Decizie neasteptata a jucatoarei noastre

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells si acum se afla la Miami, unde a decis insa sa ia o hotarare surprinzatoare.

Simona Halep, decizie surpriza la Turneul de la Miami

Simona Halep a decis sa joace si in proba de dublu, in cadrul Turneului de la Miami. Sportiva va face pereche cu Alexandra Dulgheru.

Simona Halep a ajuns la un record incredibil in 2015. Bilantul celor 19 de victorii WTA

Simona Halep, liderul cursei spre Turneul Campioanelor, in 2015, a ajuns la un record de 19 de victorii si o singura infrangere in circuitul WTA. Romanca este jucatoarea cu al doilea cel mai bun start de sezon din ultimii 10 ani.

Simona Halep a atins 1,22 milioane de fani pe Facebook. in sportul romanesc, are un singur rival

Jucatoarea Simona Halep a inregistrat 15. 000 de fani in plus pe Facebook, in ultimele 24 de ore, ajungand la 1,22 milioane de prieteni, fiind intrecuta, in sportul romanesc, doar de echipa de fotbal Steaua, cu.

Simona Halep ar putea renunta la Fed Cup

In functie de participarea sa la Miami Open, turneu care a debutat in aceasta saptamana, si de programul pe care il va gandi la inceputul sezonului european pe zgura, Simona Halep ar putea renunta la meciul de Fed Cup cu Canada din luna aprilie.

Simona Halep reprezinta o sansa pentru relansarea sportului autohton

Simona Halep este eroul de care sportul autohton avea nevoie. De simpatia de care se bucura jucatoarea de tenis ar trebui sa profite in primul rand autoritatile care se ocupa de sport, in cazul in care chiar isi doresc sa miste ceva in ceea ce priveste dezvoltarea acestui sector.

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat, duminica, al 11-lea titlu din cariera, dar cel mai important, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, in fata sportivei sarbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )