Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep la Miami. Ucigasa de epitete e prima in 2015 si a reusit ceva ce nici Ilie Nastase nu a izbutit

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. Ucigasa de epitete e prima in 2015 si a reusit ceva ce nici Ilie Nastase nu a izbutit

Simona Halep a castigat turneul carierei la Indian Wells, si-a adaugat in cont 900. 000 de dolari si e peste Serena Williams in clasamentul pe 2015. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep la Miami/ Simona a aparut in noul echipament adidas

Simona Halep incepe in aceasta saptamana meciurile din turneul de la Miami, dupa ce duminica seara a castigat Indian Wells, primul turneu Premier Mandatory, din cariera ei.

Simona Halep la Miami. Sunt doua conditii care trebuie indeplinite pentru ca Simona sa revina pe locul 2 WTA

Simona Halep la Miami are sansa de a trece din nou pe locul doi in lume, acolo unde anul trecut s-a aflat timp de sapte saptamani.

Simona Halep a castigat Indian Wells 2015. Victorie incredibila cu Jelena Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4! Va multumesc tuturor! Stiu ca, acasa, m-ati urmarit

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, este la un pas de castigarea primului titlu Premier Mandatory din cariera sa. Romanca, ajunsa in finala dupa abandonul Serenei Williams, o va intalni, in u .

Simona Halep a castigat Indian Wells 2015. Victorie incredibila cu Jelena Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4! Va multumesc! Stiu ca, acasa, m-ati urmarit

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, este la un pas de castigarea primului titlu Premier Mandatory din cariera sa. Romanca, ajunsa in finala dupa abandonul Serenei Williams, o va intalni, in u .

Simona Halep: Le multumesc tuturor romanilor. Stiu ca, acasa, v-ati uitat la mine

Simona Halep, campioana turneului Indian Wells 2015, a spus, inainte sa ridice cel mai important trofeu al carierei, ca este bucuroasa pentru reusita sa si ca le multumeste tuturor romanilor.

FOTO Miami 2015: Simona Halep si-a aflat posibilele adversare. Din nou Jankovic

Dupa castigarea Indian Wells, pentru Simona Halep, urmeaza turneul de la Miami, tot de categorie Premier Mandatory. Miami ar putea fi o noua borna in cariera deja impresionanta a celei mai bune romance din istoria tenisului.

Simona Halep, decizie surpriza la Turneul de la Miami

Simona Halep a decis sa joace si in proba de dublu, in cadrul Turneului de la Miami. Sportiva va face pereche cu Alexandra Dulgheru.

Simona Halep merge la Miami. Din nou un posibil duel cu Serena Williams in semifinale

Luni s-a tras la sorti tabolul pentru turneul de la Miami, acolo unde participa si Simona Halep intre 24 martie si 5 aprilie.

WTA Miami: Simona Halep, posibil duel cu Serena Williams in semifinale

Simona Halep va participa la turneul WTA de la Miami, competitie unde este cap de serie numarul trei. Conform tragerii la sorti, Simona se afla pe aceeasi parte de tablou cu Serena Williams, jucatoare pe care ar putea sa o intalneasca in semifinale. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Tragerea la sorti pentru Miami Open le aduce din nou pe Simona Halep si pe Serena Williams in aceeasi jumatate de tablou

Simona Halep si Serena Williams au ratat de putin intalnirea la Indian Wells, dupa ce numarul 1 s-a retras chiar inaintea mult anticipatei partide. Cele doua ar putea primi o noua sansa la Miami.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )