Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, nominalizata de revista Eurosport Now! in top zece viitoare staruri in sport

B1 B1,
Simona Halep, nominalizata de revista Eurosport Now! in top zece viitoare staruri in sport

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 10 WTA, a fost nominalizata de revista Eurosport Now! printre cei mai talentati zece tineri sportivi din lume cu sanse de a performa in 2014, se arata intr-un comunicat. continuă pe B1

Simona Halep, printre cei mai promitatori 10 sportivi din lume, conform Eurosport

La aniversarea a 25 de ani, specialistii Eurosport au prezentat in revista Eurosport Now! 25 de momente emblematice din istoria sportului, transmise live de postul de televiziune, precum si 10 potentiale staruri ale.

Simona Halep explica esecul din Fed Cup contra unei jucatoare maghiare anonime: Nu sunt un robot!

Contra locului pe care il ocupa in ierarhia WTA, Simona Halep a fost veriga slaba a Romaniei in partida cu Ungaria din Fed Cup. Romanca a gasit cauzele infrangerii cu maghiara Timea Babos si are incredere ca in meciurile viitoare, cu Letonia si Marea Britanie, va evolua la alti parametri.

Fed Cup: Ungaria - Romania 1-2. Simona Halep pierde suprinzator, dar Carstea si cuplu Niculescu/Begu aduc victoria

Romania a invins Ungaria, scor 2-1, in prima intalnire din Grupa I a Cupei Fed Zona Europa-Africa, cuplul Monica Niculescu si Irina Begu aducand victoria in partida cu Timea Babos/Reka-Luka Jani 6-7, 6-2 si 6-0. Intalnirea cu Ungaria a fost marcata de infrangerea surprinzatoare a Simonei Halep locul 10 WTA) in fata unguroaicei Timea Babos 83 WTA) cu 6-1, 5-7 si 3-6. Tara nostra va disputa urmatoarele intalniri pe 7 si 8 februarie cu Marea Britanie si Letonia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )