Libnet.ro
UNICEF

18:15

Simona Halep explica esecul din Fed Cup contra unei jucatoare maghiare anonime: Nu sunt un robot!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep explica esecul din Fed Cup contra unei jucatoare maghiare anonime: Nu sunt un robot!

Contra locului pe care il ocupa in ierarhia WTA, Simona Halep a fost veriga slaba a Romaniei in partida cu Ungaria din Fed Cup. Romanca a gasit cauzele infrangerii cu maghiara Timea Babos si are incredere ca in meciurile viitoare, cu Letonia si Marea Britanie, va evolua la alti parametri. continuă pe Adevărul

Halep si Cirstea, la Fed Cup. Romania, favorita in partida cu Ungaria.

Selectionata Romaniei de tenis feminin va intalni, azi, incepand cu ora 17. 00, Ungaria, in cadrul Fed Cup, cea mai importanta competitie de tenis feminin intre natiuni. Din lotul Romaniei fac parte si Simona Halep si Sorana Cirstea. Primul meci la Fed Cup, competitie organizata dupa aceeasi structura ca a Cupei Davis, de la masculin, le aduce pe romance in pozitia de favorite. Vezi in imaginile de mai sus comparatie Romania - Ungaria Romania face parte in prezent din Grupa I, regiunea .

Fed Cup: Ungaria - Romania 1-2. Victorie importanta, debut cu stangul pentru Halep.

Prima zi din cadrul Fed Cup a adus o victorie extrem de importanta pentru Romania. Sorana Cirstea si prechea de dublu Niculescu - Begu au contribuit decisiv la succesul Romaniei, in timp ce Simona Halep le-a cedat unguroaicelor un meci gratuit. Sorana Cirstea, locul 26 WTA, a trecut cu usurinta de unguroaica Reka-Luka Jani, 253 WTA, cu socrul de 6-1, 6-0. In schimb Simona Halep, cu toate ca a avut sansa sa incheie meciul in doua seturi s-a complicat spre finalul setului al doilea, pe care l-a .

LIVE TEXT Romania in Fed Cup. Simona Halep isi face viata grea

Romania intra in focurile luptei pentru un loc in barajul Grupei Mondiale la Fed Cup, echivalentul feminin al Cupei Davis. Onlinesport. ro transmite live text toate meciurile jucatoarelor noastre. Vedeti aici programul Grupei B in care Romania va intalni Ungaria, Marea Britanie si Letonia, in zilele de miercuri, vineri si sambata.

LIVE TEXT Romania in Fed Cup. Simona Halep in meciul doi cu lidera Ungariei

Romania intra in focurile luptei pentru un loc in barajul Grupei Mondiale la Fed Cup, echivalentul feminin al Cupei Davis. Onlinesport. ro transmite live text toate meciurile jucatoarelor noastre. Vedeti aici programul Grupei B in care Romania va intalni Ungaria, Marea Britanie si Letonia, in zilele de miercuri, vineri si sambata.

Simona Halep, speranta Romaniei la Fed Cup

La o saptamana dupa ce baietii au facut-o de oaie in Ucraina reusind sa piarda sansa de a evolua in barajul pentru Grupa Mondiala, fetele intra in actiune la FedCup de la Budapesta in incercarea de a spala rusinea Romaniei in tenisul de echipa. Meciurile de FedCup ale Romaniei se vor disputa in perioada 5-8 februarie si vor fi live text pe onlinesport. ro .

Fed Cup: Tenisul romanesc in fata unei sanse istorice, cu Halep si Cirstea la fileu.

Fed Cup, sau altfel spus Mondialul de tenis feminin, a inceput deja cu o victorie importanta a Romaniei in fata Ungariei, 2-1, in urma celor trei meciuri disputate. Urmatoarele doua runde, cea de azi, ora 17. 00, cu Marea Britanie si cea de sambata, cu Letonia, ii pot oferi Romaniei sansa de a iesi din conul de umbra in care a intrat si de a evolua in cel de-al doilea esalon la nivel mondial. Inca mai avem de jucat pana cand vom ajunge in Grupa Mondiala, acolo unde se bat cele mai bune opt .

Ilie Nastase alaturi de echipa de Fed Cup a Romaniei: Daca nici acum nu reusim...

Primul lider al clasamentului mondial profesionist a plecat, miercuri dimineata, la Budapesta pentru a fi alaturi de componentele echipei Romaniei de Fed Cup.

Sorana Carstea aduce Romaniei primul punct la FED Cup

In urma cu doar cateva momente, Sorana Carstea a adus primul punct Romaniei la FED Cup, targovisteanca impunandu-se, in mai putin de o ora, in fata numarului 253 mondial.

Sorana Cirstea aduce Romaniei primul punct la FED Cup

In urma cu doar cateva momente, Sorana Cirstea a adus primul punct Romaniei la FED Cup, targovisteanca impunandu-se, in mai putin de o ora, in fata numarului 253 mondial.

Sorana Cirstea aduce primul punct Romaniei la Fed Cup in 48 de minute

Jucatoarea Sorana Cirstea nici nu a avut timp sa transpire pe teren la meciul cu Reka-Luca Jani 253 WTA) in primul meci din cadrul intalnirii de Fed Cup cu Ungaria.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )