Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep, in optimi la Montreal dupa o victorie-fulger! Favoritele cad pe capete, sansa mare pentru romanca

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, in optimi la Montreal dupa o victorie-fulger! Favoritele cad pe capete, sansa mare pentru romanca

Simona Halep a acces in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Daria Gavrilova, din Australia, locul 45 WTA, scor 6-2, 6-3. continuă pe Adevărul

Modificare de tablou pentru Simona Halep la Montreal. Face pereche la dublu cu Monica Niculescu

Retragerea liderului mondial Serena Williams de pe tabloul principal de la Montreal a determinat o serie de modificari in programul turneului WTA Premier Mandatory din Canada.

Simona Halep, victorie autoritara cu Daria Gavrilova in turul 2 la Montreal (video)

Pusa in garda de infrangerea suferita in acest an la Roma in fata rusoaicei cu pasaport australian, Simona Halep nu i-a lasat nicio sansa Dariei Gavrilova in meciul de marti noapte.

Simona Halep, victorie autoritara cu Daria Gavrilova in turul 2 la Montreal

Pusa in garda de infrangerea suferita in acest an la Roma in fata rusoaicei cu pasaport australian, Simona Halep nu i-a lasat nicio sansa Dariei Gavrilova in meciul de marti noapte.

Simona Halep si Monica Niculescu fac echipa la Montreal

Jucatoarele romane Simona Halep si Monica Niculescu 23 WTA la dublu) vor evolua impotriva cuplului Gabriela Dabrowski - Canada 44 WTA la dublu)/Alla Kudriavteva - Rusia 25 WTA la dublu), in primul tur al probei de dublu a turneului de la Montreal. Meciul este programat ultimul pe Terenul 9 si va incepe dupa ora 22:30. Partida este transmisa in direct la Dolce Sport si Live Score pe HotNews. ro.

Simona Halep a reusit lovitura zilei la Montreal. Ce punct fantastic a obtinut romanca (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Montreal dupa ce a invins-o pe Daria Gavrilova in doua seturi, scor 6-2, 6-3. in acest meci, romanca a reusit cea mai frumoasa.

VIDEO Punct superb reusit de Simona Halep in meciul cu Daria Gavrilova, care a ridicat publicul in picioare la Montreal

Simona Halep a acces in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Daria Gavrilova, din Australia, locul 45 WTA, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep a invins-o pe Gavrilova si s-a calificat in optimile turneului de la Montreal

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dupa ce a invins-o in turul doi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva australiana Daria Gavrilova, numarul 45 mondial.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in runda a treia a turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, marti, dupa ce a dispus cu 6-2, 6-3 de australianca de origine rusa Daria Gavrilova.

Simona Halep si Monica Niculescu, calificate in optimile probei de dublu la Montreal

Perechea alcatuita din jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa 6-3, 6-2 cu cuplul Gabriela Dabrowski Canada)/Ala Kudriavteva Rusia), informeaza Agerpres.

Montreal: Programul sportivelor romane - Monica Niculescu si Simona Halep vor evolua miercuri

Monica Niculescu 61 WTA) o va infrunta pe Agnieszka Radwanska 4 WTA), favorita numarul 4, in turul secund al turneului WTA de la Montreal. In optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Montreal, perechea Simona Halep/ Monica Niculescu va juca impotriva perechii ucrainene formate din Kateryna Bondarenko si Olga Savchuk.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )