Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep paraseste turneul de la Wimbledon. Romanca, invinsa in doua seturi de nemtoaica Angelique Kerber

B1 B1,
Simona Halep paraseste turneul de la Wimbledon. Romanca, invinsa in doua seturi de nemtoaica Angelique Kerber

Simona Halep paraseste turneul de la Wimbledon dupa ce a fost invinsa in doua seturi de nemtoaica Angelique Kerber. Simona Halep a pierdut cu 5-7, 6-7, dupa un meci extrem de greu, care a tinut pu. continuă pe B1

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa o revenire fabuloasa cu Madison Keys

Condusa cu un set si 2-0 in al doilea, Simona Halep a ramas cu inteligenta in meci si s-a folosit de numarul mare al erorilor nefortate comise de Madison Keys, pentru a castiga in cele din urma in decisiv, cu 6-7 5), 6-4, 6-3. In sferturi va juca impotriva lui Angelique Kerber.

Simona Halep iese de la Wimbledon dupa o lupta apriga cu Angelique Kerber

Pentru Simona Halep parcursul la turneul de la Wimbledon din acest an a luat sfarsit, marti, in faza sferturilor de finala, jucatoarea noastra fiind invinsa de Angelique Kerber, cu 7-5, 7-6 2).

Simona Halep, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a fost invinsa in sferturi la Wimbledon, de Angelique Kerber, in doua seturi, 5 - 7, 6 - 7.

Wimbledon: Simona Halep joaca azi cu Madison Keys. De ce se teme romanca

Simona Halep nu a pierdut niciun set la Wimbledon pana acum, iar increderea ii este la cote inalte. Simona Halep va juca azi cu Madison Keys, in optimile de finala, si ar putea da peste Angelique Kerber in sferturi.

Meci nebun pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in sferturile turneului de la Wimbledon dupa ce a trecut in trei seturi de Madison Keys

Meci incredibil al Simonei Halep la Wibledon. Romanca s-a calificat in sferturi dupa ce a trecut de Madison Keys in trei seturi. Simona Halep a castigat cu scorul de6-7, 6-4, 6-3 si.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Wimbledon

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep s-a calificat astazi in sferturi de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in trei seturi pe americanca Madison Keys, potrivit unor surse din presa.

Simona Halep se teme cel mai mult de....pisici. Ce superstitii mai are tenismena

Simona Halep joaca astazi in turul 3 la Wimbledon. Partida cu Kiki Bertens ar fi trebuit sa se dispute ieri, dar s-a amanat din cauza ploii. intre timp, romanca a fost protagonista unui.

Simona Halep se teme cel mai mult de... pisici. Ce superstitii mai are tenismena

Simona Halep joaca astazi in turul 3 la Wimbledon. Partida cu Kiki Bertens ar fi trebuit sa se dispute ieri, dar s-a amanat din cauza ploii. intre timp, romanca a fost protagonista unui.

Simona Halep, cea mai tanara sfertfinalista de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, ajunsa pentru a doua oara in sferturile de finala la Wimbledon, este cea mai tanara dintre cele opt sportive ajunse in aceasta faza a competitiei.

Din agitatia unei zile nu att de obisnuite la Wimbledon. Simona Halep: Cu fiecare zi si cu fiecare meci devin mai puternica

Cand am reintrat pe poarta 5 a complexului, sentimentul brusc a fost ca nu plecasem niciun moment de aici. Prima oara la Wimbledon a fost in 2014, editia din care primele doua ganduri se indreapta catre finala epica dintre Djokovic si Federer si accidentarea suferita la glezna de Simona Halep intr-o semifinala care incepuse promitator pentru ea. Puteau fi doua finale consecutive in Slamuri si cine stie care era discursul public acum.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )