Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep pierde in primul meci la New Haven

Online Sport Online Sport,
Simona Halep pierde in primul meci la New Haven

Principala favorita la castigarea titlului de la New Haven, unde s-a impus si in 2013, Simona Halep a parasit competitia din Connecticut in faza optimilor de finala. continuă pe Online Sport

UPDATE Simona Halep, dupa eliminarea surprinzatoare de la New Haven: Trebuie sa iau lucrurile bune si sa merg mai departe/ Ca dupa orice infrangere, sunt suparata

Simona Halep, numarul doi mondial, a fost eliminata surprinzator in turul doi al turneului de la New Haven, unde era favorita numarul unu si detinatoarea trofeului. Halep a declarat ca este 65506;putin trista65506; dar ca trebuie sa mearga mai departe. UPDATE Halep, pe contul sau de Facebook: Magdalena a jucat bine, are un slice dificil, iar eu am facut destul de multe greseli nefortate.

WTA New Haven: Simona Halep, eliminata in turul doi de Magdalena Rybarikova

Simona Halep a pierdut in aceasta dimineata, 2-6, 6-4, 3-6, in fata jucatoarei slovace Magdalena Rybarikova, locul 68 WTA, in turul doi al turneului de la New Haven.

Neputinta sau strategie? Halep a fost eliminata prematur de la New Haven si i-a dezamagit pe americani, care nu-i dau nicio sansa la US Open

Simona Halep a fost eliminata inca din turul secund al turneului de la New Haven, dar specialistii in tenis considera ca romanca a cedat deliberat aceasta batalie, scopul ei fiind pregatirea ca la carte a ultimului turneu de Mare Slem al anului, US Open.

New Haven: Cum evolueaza adversarele Simonei Halep. A scapat de doua favorite!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, debuteaza in aceasta noapte, de la ora 02. 00 Romania), in cadrul turneului de tenis de la New Haven. Cu toate ca in primul meci va avea parte de o adversara mai accesibila, romanca ar putea intalni jucatoare puternice in urmatoarele tururi.

Simona Halep a fost eliminata in turul doi al turneului de la New Haven

Simona Halep nu a reusit sa-si apere titlul cucerit anul trecut la New Haven, romanca de pe locul 2 WTA fiind eliminata surprinzator de Magdalena Rybarikova, din Slovacia. Halep, principala favorita a turneului, a.

Tenis New Haven: Jucatoarele care ii pot fura titlul Simonei Halep

Simona Halep, numarul 2 WTA, joaca, saptamana aceasta in cadrul turneului de tenis de categorie Premier de la New Haven. Romanca, principala favorita, trebuie sa-si apere titlul cucerit anul trecut, insa cateva dintre j .

Simona Halep si-a aflat adversara din urmatorul meci. Romanca va juca in aceasta noapte

Simona Halep 2 WTA) va evolua direct in turul secund al turneului de la New Haven, in cadrul caruia o va intalni pe slovacaMagdalena Rybarikova 68 WTA).

Sorana Cirstea si Monica Niculescu, eliminate in calificari la New Haven

Jucatoarele Sorana Cirstea si Monica Niculescu s-au oprit in ultimul tur al calificarilor turneului de la New Haven, unde Simona Halep este principala favorita si are turul inaugural liber.

Halep, singura romanca ramasa pe tabloul de simplu la New Haven: Ea va juca in turul doi cu slovaca Magdalena Rybarikova

Simona Halep a ramas singura jucatoare romanca pe tabloul de simplu la New Haven, dupa ce Begu a fost eliminata in primul tur, iar Cirstea si Niculescu au iesit din competitie in faza calificarilor. Halep.

Simona Halep si-a aflat posibila adversara de la New Haven

In saptamana premergatoare ultimului turneu de Mare Slem al anului, US Open, Simona Halep isi apara titlul cucerit in 2013 la New Haven.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )