Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep, prima reactie dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros: Continuam sa muncim si sa credem. Poate voi mai avea o sansa. Este visul meu

B1 B1,
Simona Halep, prima reactie dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros: Continuam sa muncim si sa credem. Poate voi mai avea o sansa. Este visul meu

Simona Halep a oferit prima declaratie, dupa ce a pierdut finala de la Roland Garroscuscorul 6-4, 4-6, 3-6. Romanca se va afla, de luni, pe locul doi in ierarhia mondiala, informeaza. continuă pe B1

Nu stiu cum am revenit. Simona Halep, prima reactie dupa victoria fabuloasa de la Roland Garros

Simona Halep a facut un meci istoric, miercuri, in sferturi la Roland Garros, reusind o intoarcere fenomenala de scor in fata Elinei Svitolina, fosta adversara din finala de la Roma. Halep a.

Este incredibil, un sentiment urias. Simona Halep, PRIMA DECLARATIE, dupa calificarea in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa ce a trecut in trei seturi de Karolina Pliskova, cu 6-4, 3-6, 6-3. Romanca s-a declarat extrem de fericita in urma victoriei.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala

Simona Halep a vorbit cu Marion Bartoli la cald dupa semifinala castigata in fata Karoline Pliskova la Roland Garros.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in finala Roland Garros. Ce spune despre adversara

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia), numarul trei WTA, joi, in semifinale, cu 6-4, 3-6,.

SENZATIONAL! Simona HALEP s-a calificat in FINALA Roland Garros 2017

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros! Jucatoarea romana, numarul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a.

Simona Halep, motivul pentru care a pierdut finala Roland Garros

In declaratia de presa pe care Simona Halep a oferit-o dupa pierderea finalei Roland Garros, jucatoarea romanca a incercat sa explice motivul pentru care a pierdut in fata letonei Jelena Os.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. La ce ora va juca Simona Halep cu Jelena Ostapenko in finala Roland Garros

Finala probei de simplu feminin dintre romanca Simona Halep si letona Jelena Ostapenko se va disputa sambata dupa-amiaza, de la ora 16. 00 ora.

LIVETEXT, dupa ora 17.30 - Simona Halep vs Karolina Pliskova pentru un loc in finala de la Roland Garros

Simona Halep si Karolina Pliskova se dueleaza pentru a prinde finala de la Roland Garros, invingatoarea dintre ele putand fi si noul numar 1 mondial.

LIVETEXT, dupa ora 18.00 - Simona Halep vs Karolina Pliskova pentru un loc in finala de la Roland Garros

Simona Halep si Karolina Pliskova se dueleaza pentru a prinde finala de la Roland Garros, invingatoarea dintre ele putand fi si noul numar 1 mondial.

HALEP - OSTAPENKO LIVE. ONLINE STREAM FINALA Roland Garros - VIDEO EUROSPORT

ONLINE STREAM FINALA Roland Garros - VIDEO EUROSPORT. SIMONA HALEP si JELENA OSTAPENKO se infrunta in finala ROLAND GARROS. Partida este LIVE TEXT pe Antena3. ro. VIDEO pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )